Dagboka fredag 26. mai 2017

Himmelspretten er over oss. Røde dager, cupen lever fremdeles og det er sol ute – hva kan gå galt om du ikke er Viking To cup or not to cup Som dere husker så sklei Vålerenga gjennom 2. runde uten problemer. Andre var ikke så dyktige. I går spilte Viking mot moderklubben til Bengt Sæternes. … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26. mai 2017»

Himmelspretten er over oss. Røde dager, cupen lever fremdeles og det er sol ute – hva kan gå galt om du ikke er Viking

To cup or not to cup

Som dere husker så sklei Vålerenga gjennom 2. runde uten problemer. Andre var ikke så dyktige. I går spilte Viking mot moderklubben til Bengt Sæternes. Det gikk jo som det måtte gå for klubben VPN tippet til å både implodere og rykke ned. De tapte.

Noen synes sikkert synd på Viking, VPN er ikke blant dem. Når du har store økonomiske problemer og prioriterer å bruke det du har igjen på NFF og NTF sitt wifi-prosjekt så er det ikke liv laga. VPN velger derfor å sitere AC/DC enn å poste hjertet på veggen deres:

No mercy for the bad if they want it
No mercy for the bad if they plead
No mercy for the bad if they need it
No mercy from me
Apropos cup…
Kl 11 idag kom oppsettet for 3. runde og Vålerenga skal møte Ørn-Horten – brunskjortene som satte Sandefjord på plass. Er det lov å håpe på båttur lik det vi hadde til Moss?
Russland 2018
Josimar gjorde en gravejobb for en stund siden der de avslørte at Russland benytter Nord-koreanske arbeidere på noe som minner om slavekontrakter til å bygge stadion til VM. Dette har nå blitt bekreftet av FIFA. Med tanke på alt som har kommet til overflaten de siste årene rundt både FIFA og deres VM-arrangører så er det lov å stille seg spørsmålet om hvor mye slikt en kan tåle før stanken og bismaken blir så overveldende at man velger å forlate den festen et VM skal være.
Iskrigera på parketten
Hockeygutta spilte showkamp mot damelaget til Larvik i går. De tapte 18-15.
Vålerenga denne hælja
Vålerenga møter RBK på søndag. Dette blir stort for Lord Bendtner som endelig kan skrive fotballhistorie med og mot Vålerenga. Vil du støtte laget mot laget til mannen som aldri vil bli årets trener og vår 1. aprilspøk kan du kjøpe billetter HER.

Legg igjen en kommentar