Dagboka torsdag 25. mai 2017

Dagboka i dag er enda litt i sjokk etter gårdagens «prestasjon» i cupen. Iskrigerne skal spille hands mot et damelag fra Larvik. Det er en absurd torsdag med andre ord. Dagboka er derfor short men ikke så veldig sweet. Cupens 2.runde I går var det andre runde i cupen som gjaldt. Turen gikk til Fredrikstad … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. mai 2017»

Dagboka i dag er enda litt i sjokk etter gårdagens «prestasjon» i cupen. Iskrigerne skal spille hands mot et damelag fra Larvik. Det er en absurd torsdag med andre ord. Dagboka er derfor short men ikke så veldig sweet.

Cupens 2.runde
I går var det andre runde i cupen som gjaldt. Turen gikk til Fredrikstad stadion og et oppgjør hvor det hvar forventet at våre menn skulle tørke matta med gutta fra Kråkerøy. Slik gikk det ikke. Riktig nok putta vi to tette mål i første omgang, men når det er alt vi får til, og Krøkerøy spiller over evne, er det lite å skryte av.

Kråkerøy spilte slik som Tromsø pleier å spille når de inviterer til fotballfest oppe i Nordens Paris. De spiller antifotball med 8-9 mann i egen 16. Det funka bra for dem i går. De klarte å mure igjen bakover og vi ble stående å spille rundt. Det er nesten litt fantastisk at vi ikke klarte å plassere spillere innenfor Kråkerøys 16-meter. Er vi sleivete kan vi si at egentlig er det ikke såååå fantastisk fordi den boksen allerede var full, men dere skjønner hva vi mener. Kråkerøy både reduserte og utligna, mens vi ikke hverken klarte å komme oss igjennom på et skikkelig vis eller levere avslutninger med den kvaliteten som gjør at de havner der avslutninger skal havne…nemlig i kassa. Dette var ikke en velspilt kamp som gikk både til ekstraomganger og straffekonkurranse…som vi vant! Vi er videre i cupen….såvidt!

Kråkerøy var underdogs og hadde ingenting å tape. De kjempa som løver. Det var ikke alltid pent og vi kan skjønne at gutta våre etterhvert begynte å trekke seg i dueller etc for å unngå skader. Greit nok at det var en del episoder hvor vi på tribuna tenke: «Haaaaalllo….dommerf#)%n Blås for h&?#»%%e!!!», men man kan ikke skylde på dommeren for for dårlig innsats av eget lag. Det må gutta faktisk ta ansvar for sjæl. Dagboka håper gutta kjenner litt ekstra på denne skammen i dag, slik at de får gått i seg sjæl og børsta det av seg før søndagens kamp mot Rosenborg. Vi har bare en oppfordring: STEP IT UP!

Puck og hands
Er planene enda ikke lagt for dagen, pakk kjærring/gubbe/unger i bilen (eller enda bedre…ta Vetshusbussen) til Larvik og se Iskrigerne spiller showkamp mot Norges beste damelag i håndball. Om gutta svinger seg like godt på parket som på is veit vi etter kl 15.00, da er det nemlig avkast i Bergslihallen. Billetten koster 200 kroner pr snute og kan kjøpes her. Det annonserers med kamp, selfies, fete premier og strippestraffer. Vi vedder en tier på at Martin Laumann Ylven er den første som kommer til å kaste skjorta.

 

Legg igjen en kommentar