Deadline day

Det er siste dag i dette overgangsvinduet og VPN skal prøve å holde deg oppdatert på både de siste ryktene og eventuelle overganger som skjer fra og med nuh og til midnatt for Vålerenga og Eliteserien Det har lenge versert rykter om Mathias Normann har vært linket til Vålerenga. Han er under kontrakt med Bodø … Fortsett å lese «Deadline day»

Det er siste dag i dette overgangsvinduet og VPN skal prøve å holde deg oppdatert på både de siste ryktene og eventuelle overganger som skjer fra og med nuh og til midnatt for Vålerenga og Eliteserien

Det har lenge versert rykter om Mathias Normann har vært linket til Vålerenga. Han er under kontrakt med Bodø Glimt, men ønsker å spille på et høyere nivå.

Idag går Mathias og faren ut i VG og føler seg lurt av Glimt som ikke vil selge ham til Vålerenga. Rammen på siste bud skal ligge på mellom 5 og 6 millioner ifølge artikkelen.

Mathias har 3 kamper på aldersbestemte landskamper og kommer opprinnelig fra Svolvær – et sted det er poppis å synge Vålerengasanger mens man prøver å bli skårunge.


Abdisalam Abulkadir Ibrahim ryktes til Vålerenga. VG mener å vite han går gratis fordi Viking må kutte lønnskostnadene.

Betyr dette at Mathias Normann ryker?

Abdi er opprinnelig fra Fjellghamar, så dette er nesten som å komme hjem for en som har vært noen år i utlendighet. Adbi Har gått på akkademiet til Manchester City og var i noen sesonger utlånt til NEC Nijmegen, Godset of Scunthorpe. Han har etter det vært i Olympiakos og PAE Veria før han signerte med Viking.

Abdi har 35 kamper for diverse ulandslag og 1 for a-landslaget.


Ifølge svenske Expressen så er Daniel Berntsen på vei til Vålerenga. Daniel er midtbanespiller og har 54 kamper og 8 mål for DIF.

Før det spilte han for Glimt og RBK og har også et låneopphold i FFK.

Daniel har 28 aldersbestemte landkamper og 1 mål for Norge.


LSK har leid inn Michal Skoda frem til sommeren. Som spiller så er han omtrent som Arild Sundgot: Høy og treig. Ifølge lsk.no så vurdere de å bruke han som kant i tillegg.


Aalesund har hentet Lars Weldwijk. Weldwijk er 1.96, har sideskill og veier 200 kg.


Tromsø leier Patrick Kpozo fra AIK der han fikk 11 kamper som ventreback forrige sesong.


Robin Shroot er klar for Viking. Klubben som muligens ikke har råd til å betale lønna til Abdi Ibrahim har råd til å betale lønn til Shroot. Shroot er brite som har forskanset seg på vestlandet i noen år. Han har vært i Hødd og Sogndal før han nå drar til Viking og Stavanger.

Shroot har en fortid som spiller i AFC Wimbledon. Man kan si at høydepunktet i karrieren hans kom tidlig.


Kjetil Rekdal, Tom Nordlie og Stig Thorbjørnsen synser om hvilke talenter som er nærmest en profdrøm i en artikkel på NRK idag. Navna som kommer på blokken er Ghayas Zahid, Rafik Zekhnini, Fredrik Midtsjø, Bjørn Bergmann Sigurdarsson, Ulrik Yttergård Jenssen, Ifeanyi Matthew og Sigurd Rosted


Bekreftet overgang!

Abdisalam Ibrahim er klar for Vålerenga!

Abdi har skrevet en kontrakt på 2 år. Velkommen skal du være!

Se intervju med Abdi Ibrahim HER


Bekreftet overgang!

Daniel Berntsen er klar for Vålerenga.

Daniel har skrevet en kontrakt på 4 år.

Se intervju med Daniel Berntsen HER


Sogndal har hentet den 30 år gamle midtstopperen Walid Atta. Atta har en fortid i bl.a. AIK og Dinamo Zabreg.


Stabæk melder på sine sider at Edvard Race lånes ut til XXX


Makus Naglestad klar for Sandefjord. Denne overgangen ble klar 29.03, men vi tar den med siden han signerte med Sandefjord – det nærmest garanterer at ingen har fått det med seg. Naglestad kommer fra Fram Larvik og har sekken full av dårlige knær


Sondre Solheim Johansen – mannen som tror en kickoff er det samme som å være med på pærra blir heller ikek å se i Eliteserien i år. Han er leid ut til Mjøndalen, en klubb som har spillere som tror Vålerenga tar etter dem fordi vi leide inn Jokke til cupfinalefesten i 1997 og de tvang Valentourettes til å spille for dem i 2016.


Tune IL har signert Raymond Kvisvik og Lars Kristian Eriksen. Føstnevnte har vørt fast invetar på 2. laget til Foyns Spiseria de siste årene, men sistnevnte kommer fra Odd. Eriksen har tidligere spilt for Lyn og LSK i tillegg til å spille under Fagermo. Det er hat-tricket sitt det.

VPN kommer med mer (kanskje).

Legg igjen en kommentar