Dagboka fredag 31. mars 2017

Siste boka før serien starter opp og 15 lokallag for bønders ve og vel og Vålerenga barker sammen for å finne ut hvem som har det beste fotballaget i landet. Vi gleder oss! Game over for handjob for peace Initiativet som klarte å gjøre seg utdatert på 3 år er nå historie. Endelig. Et verdiprosjekt … Fortsett å lese «Dagboka fredag 31. mars 2017»

Siste boka før serien starter opp og 15 lokallag for bønders ve og vel og Vålerenga barker sammen for å finne ut hvem som har det beste fotballaget i landet. Vi gleder oss!

Game over for handjob for peace
Initiativet som klarte å gjøre seg utdatert på 3 år er nå historie. Endelig. Et verdiprosjekt uten substans mistet sin troverdighet da Nobels Fredssenter trakk seg i 2015 på tross av at de hadde en avtale som strakk seg til 2016. Var ikke så gøy å være så tett knyttet til en organisasjon som viste seg å være gjennomsyret av korrupsjon.

Handjob for peace = kjempeviktig. Sørge for å ikke motta bestikkelser slik at man må legge VM til et land der det er 50 varmegrader under mesterskapet og der alle stadioner og infrastruktur er bygget av fremmedarbeidere på slavekontrakter som dauer som fluer = ikke så viktig

Ikke alle er helt enig i de prioriteringene der gitt. Og godt er det. Da er det fremdeles lov å ha troa på menneskeheten.

NFF synes at dette prosjektet til Siem var så knallbra at de skull mjælke det for alt det var verdt. Heldigvis satte trenerne ned foten da NFF prøvde seg på at også de skulle delta i fotballens svar på glory hole.

Den offisielle forklaringen på hvorfor de skroter dette er at det er vanskelig å filme at spillerne takker for kampen fordi andre spillere kommer i veien fordi de også skal takke for kampen.

Fotballspillere ser inn i fremtiden
Stang Ut!! hadde i sin tid en spåkone som het Komåpuloss som til stadig drev å spådde i kaffegruten. NRK tar den litt lenger og spår i kapteiner. De har spurt alle lagenes kapteiner hvem de tror vinner, rykker ned, hvem som blir toppscorer og hvem som er mest nasty på gress.

Ingen tror vi vinner. Ingen tror vi rykker ned, men 3 kapteiner har troa på Moa som toppscorer, samt at en mener at Zahid er den verste spilleren å møte i ligaen.

Verdt å merke seg er at Odds kaptein kommer med et småfrekt tips da han tipper Niklas Bendtner på direkte nedrykk. Riktignok er han ikke et lag, men er det en spiller som vet å gå ned med flagget til topps, så er det han.

Keita med strak høyre
Keita virker å trives med å endelig spille i en klubb i Eliteserien som har appell og langer ut mot han i RBK som ved siden av fotballen livnærer seg med å være lookaliken til Anja Edin. Han mener Helland er en tulling fordi han har en ovenfra og ned holdning overfor andre lag i Eliteserien.

Helland svarer gråtkvalt og kort at de ser ned på sine konkurrenter på tabellen før han retter på bleia og dytter smokken inn igjen.

Enar er tilbake
Vålerenga har vært på utkikk etter en ekstra forsvarsspiller og rett før transfer deadline var Enar tilbake på nok en ettårs kontrakt. Når spillerne kommer så sent så er det ikke dumt at han kjenner medspillere, trenere og spillfilosofi fra før av. Da slipper vi at man skal skal begynne på den biten 3 dager før seriestart. Smart signering.

Vi tar gjerne en reprise av den første her – som kom på Ullevaal mot Viking

https://www.youtube.com/watch?v=DYzvHZ91n_w

Seriestart
Dagsavisen overvåker som vanlig tingenes tilstand på Valle og kan opplyse om at Aygiri og DFH er ute med skader og uaktuelle til seriestarten mot Viking. Kjelsrud Johansen og Grine-Pelle er også usikre da de sliter med henholdsvis overtråkk og en øm lyske.

Samme avis har tatt en prat med noen av trenerne og de spår alle at gullet i år går til Rosenborg. VPN kan tilføye at vi spør at Kåre Ingebrigtsen igjen vil bli skikkelig krenka over å ikke vinne året trenerprisen som følge av at han spasert inn til gull med Norges beste, bredeste og mest verdifulle stall.

Vålerenga – Viking
Kampen er som dere nå alle vet på mandag og klubbens generalsponsor klinker til med et godt tilbud på kampbilletter til alle deres kunder. 50 grunker og gryn per billett. Og om ikke det er fristende nok så skriver banken at pengene de får inn fra dette salget uavkortet går til Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn og deres arbeide for kreftsyke barn på Radiumhospitalet

DNB-kunder kan kjøpe billetter HER og har du lyst til å lese litt mer om Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn og arbeidet de legger ned på Radiumhospitalet kan du gjøre det HER og HER.

Vålerenga idag
Som vi var inne på i gårsdagens dagbok: 3. NM-finale for U20 gutta. Det går buss fra Vertshuset kl 19. Pucken droppes kl 20. Forhåpentligvis heves pokalen i fjøset rundt kl 22.

I tillegg er det siste dag av overgangsvinduet. Vi får være tålmodige og se om det renner inn en tusenkunstner før midnatt.

Legg igjen en kommentar