Dagboka torsdag 30. mars 2017

Iskrigerne er ute av sluttspillet, men vi fortviler ikke. U20 gutta har slipt skøytene og er klare til å ta tilbake æra ved å vinne tre strake mot Frisk Asker i finaleserien. Bystyret har forplikta kommunen til å oppgradere Furuset Forum og på lørdag er det fest! Dette er egentlig en ganske så bra torsdag. PUCK Vi … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 30. mars 2017»

Iskrigerne er ute av sluttspillet, men vi fortviler ikke. U20 gutta har slipt skøytene og er klare til å ta tilbake æra ved å vinne tre strake mot Frisk Asker i finaleserien. Bystyret har forplikta kommunen til å oppgradere Furuset Forum og på lørdag er det fest! Dette er egentlig en ganske så bra torsdag.

PUCK
Vi gratulerer nok et lag med seriemesterskap 2016/17! Vålerenga U16: MASSE MASSE GRATULERER TIL ALLE GUTTA PÅ ISEN OG ALLE FOLKA I OG RUNDT VÅLERENGA HOCKEY! DERE GJØR EN SJUKT BRA JOBB MED TALENTUTVIKLINGA BLANT BARN OG UNGE. VI ER VELDIG STOLTE OG GLEDER OSS TIL Å FØLGE DISSE KIDSA INN I FREMTIDEN. DETTE BLIR SÅ BRA!! Ja….veit at det er irriterende med Caps Lock, men sånn blir det!

I går spilte U20 gutta andre kamp i finaleserien mot Frisk Asker. Kampen endte 2-1 til oss. De som scora var Rolf Thomas Aastad og Daniel Nomerstad. Finaleserien spilles best av 5 kamper, altså den som vinner tre kamper er norgesmester! Etter gårsdagens kamp leder gutta 2-0 i matcher. Neste, og forhåpentligvis siste, kamp spilles i Askerhallen i morgen. Vi oppfordrer alle til å ta turen og heie fram gutta fra tribuna. Det er satt opp buss fra Vertshuset med avgang kl 19.00. Face off er klokken 20.00. Det er ikke noe å tenke på, folkens. Fredagskvelden tilbringes utenbys!

Furuset Forum
I går var det bystyremøte og det ble endelig vedtatt at Oslo Kommune stiller som selvskylderkausjonist for til sammen 5,06 millioner til utbedringer av Foruset Forum. Det betyr at politikerne har putta penga der munnen har vært og sikrer nødvendige tilpasninger  slik at Forum når forbundets krav til Get-liga arena. Hva dette innebærer helt konkret at endringer er vi litt usikre på, men at det i alle fall innebærer NHL-størrelse på rinken og en økning av publikumskapasiteten er nok sikkert.

Kick Off 
You gotta fight for your right to paaaaaaaaaarty! Aldri har vel Beastie Boys hatt mer rett. Billettene til kick offen på lørdag begynner å bli revet bort. Vil du sikre deg billett til vårens vakreste eventyr, så har du ikke mer enn tiden av veien. Festen er på lørdag og den kommer med go’stemning-garanti. Kjøp billetten din her. Vi tar på oss det fineste vi har og møtes i baren.

Vålerenga i dag
Vi drikker urte med honning og sparer stemmen til vi skal løfte taket av det alternative fjøset borte i Asker på fredag.

 

Legg igjen en kommentar