Dagboka tirsdag 28. mars 2017

Fotballrik dagbok med kick-off, band og facebook-oppdateringer. Også skal vi være litt i det historiske hjørnet. La oss starte med kick-offen først. Det er som kjent Vålerenga-kickoff på Sentrum Scene lørdag 1. april. Det kommer en hel rekke med forskjellige band, blant annet Valentourettes, Islandsgate og Aslak Borgersrud. I tillegg så kommer det en ukjent … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28. mars 2017»

Fotballrik dagbok med kick-off, band og facebook-oppdateringer. Også skal vi være litt i det historiske hjørnet.

La oss starte med kick-offen først. Det er som kjent Vålerenga-kickoff på Sentrum Scene lørdag 1. april. Det kommer en hel rekke med forskjellige band, blant annet Valentourettes, Islandsgate og Aslak Borgersrud.

I tillegg så kommer det en ukjent artist. Eller, ukjent og ukjent, han er ganske kjent – og vi har sammen med Aperopet, klubben, Klanen og Sotahjørnet invitert dere til å gjette hvem det er. Og gjetta gjorde dere. Riktig svar på gjetteleken er Øystein Greni. Han hadde de aller, aller, aller fleste rett. Greni er mest kjent for BigBang, men til kickoffen kommer han solo – dog med noen kjente artister på lur.

Vi gleder oss! Og det gjør du også.

Alle som har gjettet riktig er med i trekningen om en eksklusiv omvisning på vår nye stadion for to personer. Trekningen foregår på kickoffen og du må være der for å kunne vinne.

Har du ikke kjøpt billett ennå? Over 1200 er allerede solgt, og det begynner å bli få billetter igjen. Billetter kan du kjøpe på Ticketmaster eller i Sjappa. Der kan du samtidig hente sesongkortet ditt, eventuelt kjøpe det så du får med deg serieåpninga mot Viking på mandag.

Gamle Vålerenga-spillere på landslaget

Sander Berge er ikke gammal, men han er en tidligere Vålerenga-spiller. Det var farfaren hans, Ragner Berge, også. I et intervju med Aftenposten forteller Sander litt om farfaren og dette med å være på landslaget. For farfar Berge var også en tur innom landslaget kan både Aftenposten og VPNs fotballhistoriker fortelle. Det blei visstnok med den ene kampen for Ragnar, men kanskje enda mer interessant – i Vålerenga-perspektiv – var vel at VIF satte klubbrekord med tre spellere på landsen: Toffa, Arne Kotte og Bergern.

Vi har ikke gjort regnskap med landslaget, men har det vært fler enn tre Vålerenga-spillere på landslaget noen gang? Si gjerne i fra på Facebook så får du en klem i morgendagens dagbok.

Og mens vi er på Facebook..

…så passer det å legge inn en oppfordring fra Morten Nydal. Tidligere butikk-kremmer; nå Vålerenga-kremmer.

https://www.facebook.com/morten.nydal/posts/10158353573700570

Vi gleder oss!

Vålerenga i dag

Vi går gjennom tabelltipsa og finner at vi er generelt sett plassert på ca 5-6. plass. Det er vel noe vi kan leve med.

Så husker vi at vi kan kjøpe sesongkort om vi ikke allerede har gjort det. Snart seriestart, vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar