Dagboka mandag 27. mars 2017

Rekdal får twittertyn for å si ting som de er, generalprøve gone wrong, og et nytt hint om hvem som er den siste artisten på Kick-offen på lørdag skjuler seg bak luka i Dagboka denne mandagsmorgenen. Det skal ikke væra lett Nei det skal ikke det. Hverken å væra landslagsspiller eller fotballekspert. Rekdal hadde sin … Fortsett å lese «Dagboka mandag 27. mars 2017»

Rekdal får twittertyn for å si ting som de er, generalprøve gone wrong, og et nytt hint om hvem som er den siste artisten på Kick-offen på lørdag skjuler seg bak luka i Dagboka denne mandagsmorgenen.

Det skal ikke væra lett

Nei det skal ikke det. Hverken å væra landslagsspiller eller fotballekspert. Rekdal hadde sin debut som ekspertkommentator under en landskamp i går. Alle har fått meg seg åssen gutta i rødt, hvitt og blått gjorde det, men underveis i kampen blei det vel så mye oppstyr rundt uttalelsene til Rekdal. Han la veldig lite imellom i omtale av laguttak, taktikk, og både kollektive og individuelle prestasjoner på banen, og twitter fyra. Først smalt det ut en god del kritikk av vår tidligere sjef for å være FOR negativ, men sakte men sikkert følte jeg at opinionen svingte andre veien, og underveis i andre omgang var det flere som forsvarte Rekdal enn motsatt. Sannheten kan være vond å høre, spesielt når man er vant til å høre andre eksperter som skal prøve å leite etter positive småting uansett. Nå var heller ikke jeg enig i alle uttalelsene til I, men han treffer spesielt spikeren på hodet når han snakker om driv, passion og viljen til å stå opp, ta ansvar og blø for drakta! Rekdal var en sånn spiller sjøl, han elsket å spille med flagget på brystet, og det smerter han sikkert å se at en ny generasjon ikke deler den innstillinga! I er sjef, og sånn vil det alltid være, men akkurat nå har både landslag og Enga en annen trener.

Og han i Enga hadde ikke verdens beste generalprøve før seriestart

På lørdag spilte Vålerenga sin siste treningskamp før seriestarten på mandag om ei uke. Det endte med 2-1 tap borte mot xxx. Vi stilte med en meget ung tropp med flere førstereisgutter, uten at det skal unnskylde alt for mye. Vi liker heller å bruke de klassiske unnskyldningene som «en dårlig generalprøve lover godt for premieren» og «treningskampene har ingenting å si for hvordan man gjør det i serien». Vi gleder oss uansett til kampen mot Viking på mandag, og så fremt man kan synes at det er hyggelig at noen scorer MOT Enga, så synes vi det var hyggelig at Nicklas Castro(som nettopp har signert for xxx) putta 1-0 målet mot oss. Nicklas er en skikkelig Vålerenga-gutt, og det hadde vært flott å se han tilbake i klubben om et par år, etter at han har herja ferdig i OBOS.

«Du speller for flere enn deg sjæl, når du er i Enga»

Og hvis du donerer en slant til Klanens utmerkede crowdfundingprosjekt, for å få bygga vegger på vår nye supportertribune, så bidrar du til at gutta på banen hører det budskapet enda klarere! For med vegger på den tribunen så blir akustikken bedre, lyden forsvinner ut på banen istedenfor ut til sidene, og vi slepper sterk øst- og vestavind som drar meg seg kumøkklukt fra distriktene. Les mer her, og gi så det monner!

«Can I kick it?»

Spurte Robbie Williams da han spilte for et fullsatt Valhall i 2005. «Yes you can!» ropte jeg og 5000 jenter tilbake. Nå var ikke detta et hint om at den tidligere Take That-mannen er siste artist på lista over hvem som skal underholde på Vålerengas Kick-off på Sentrum Scene førstkommende lørdag! Da måtte Trøim ha gravd djupere i lomma si. Det er en annen kar det er snakk om.

Vålerengas supportersider, Aperopet, Klanen.no, VPN, og Sotahjørnet har nemlig, i samarbeid med klubben, laga en liten konkurranse hvor du kan vinne en eksklusiv omvisning på vår nye stadion! Alt du trenger å gjøre er å gjette hvilken artist supportersidene hinter om. Aperopet kom med første hint om artisten i sitt Engamorgen søndag morgen. Klanen.no fulgte opp med sitt hint i går kveld.

VPNs hint er dette: Han er kjent for å ringe og spørre etter den peneste dama i Oslo. Det er ikke bandet, men han som er aller mest kjent fra dette bandet vi er på jakt etter.

Er du enda ikke sikker på hvem det er? Da kommer siste hint fra Sotahjørnet seinere i dag.

Skriv forslaget i kommentarfeltet, enten på nettsida eller på Facebook, så trekker vi ut en heldig vinner som får en omvisning for to på vår nye stadion. Du kan tippe så mange ganger du ønsker.

NB! Vinneren blir offentliggjort på Kick-offen, og du må være tilstede for å vinne.

Les mer om Kick-off og hvordan du kan kjøpe billetter til det her!

Vi ses på lørdag!

Enga i dag

Travelt! Gjette artist, kjøpe billett til Kick-off, og sørge for å ha billett eller sesongkort til Ullevål klart til mandagen.

En kommentar til «Dagboka mandag 27. mars 2017»

Legg igjen en kommentar