Dagboka onsdag 22. mars 2017

U20-laget spiller i kveld forhåpentligvis siste semifinale mot Oilers i Ungdomshallen på Jordal. Dagboka er også innom Vestfold fylke, Ronny Deila og Viking. Hockey i kveld Oilers U20-lag ble seriemester, men sliter heldigvis i sluttspillet. For der møtte de Vålerenga, og tapte 0-5 og 1-3 i de to første semifinalene på deres hjemmeis. Tredje, og … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. mars 2017»

U20-laget spiller i kveld forhåpentligvis siste semifinale mot Oilers i Ungdomshallen på Jordal. Dagboka er også innom Vestfold fylke, Ronny Deila og Viking.

Hockey i kveld

Oilers U20-lag ble seriemester, men sliter heldigvis i sluttspillet. For der møtte de Vålerenga, og tapte 0-5 og 1-3 i de to første semifinalene på deres hjemmeis. Tredje, og kanskje avgjørende kamp spilles i kveld. Vinner vi i kveld, er altså Oilers ute. Semifinale spilles best av fem kamper. Møt opp i Ungdomshallen på Jordal kl 1830. Og skulle det bli en kamp til, spilles også den i Ungdomshallen, men da i morgen.

Ronny Deila

Vi klipper fra klubbens sider med tanke på at du kan høre Ronny på Bohemen i morgen kveld:

Fra klokka 18.00-20.00 førstkommende torsdag (23/3) vil Deila være tilstede for å svare på spørsmål fra supporterne som har tatt turen. For å ha en så ærlig dialog som mulig, vil møtet hverken filmes eller streames og journalister har heller ingen adgang.  Bohemen har 20-års aldersgrense, men fortvil ikke. De som ikke er gammel nok vil få anledning til å høre hovedtreneren vår prate ved en senere aneldning.

Vestfold fylke

Journalist Øystein Sørumshagen i Tønsbergs Blad mener Vålerenga ikke var spesielt gode mot Sandefjord. Han skriver, og starter med å sitere Bohinen:

– Vi må slikke sårene våre. Det er dette nivået vi er på i øyeblikket. Vi er et nesten-lag.

Det sier hovedtrener Lars Bohinen etter at Sandefjord tapte 4-0 mot et Vålerenga-lag som ikke var spesielt gode.
Han forklarer at Vålerenga bare var veldig effektive. Og fikk mye gratis.
Og han fortsetter:
Sandefjord får ingenting gratis om dagen. Det nærmer seg halvannen måned siden laget scoret mål, og i kampen mot Vålerenga var de nærmere enn på lenge.Det er imidlertid en fattig trøst, når spillerne gikk målløse av banen for femte gang på rad.
Riktignok er journalist ingen beskyttet yrkestittel, men makan til dumskap er sjelden kost. Hvis Vålerenga på lørdag ikke var spesielt gode og bare fikk mye gratis fra Sandefjord, kan vi trygt slå fast at journalistikken har enda trangere kår enn fotballen i Vestfold fylke.
Viking
Rogalands Avis skriver om Viking, som jo er vår første motstander i Tippeligaen. Trener Ian Burchnall og assistent Bjarte Lunde Aarsheim er fornøyd med lærekurven så langt i oppkjøringen.
– Vi har lært mye om spillerne, hvem som kan spille hvor og hvilke kombinasjoner som fungerer bra og ikke fullt så bra. Vi har en tynn tropp, men vi har spillere som kan spille i flere posisjoner og som kan skape konkurranse på flere plasser, sier Aarsheim og fortsetter:
– Vi har spilt mot forskjellige type lag og fått prøvd oss mot ulike spillestiler. Både lag som har ligget lavt, som har krevd stor bevegelse for å skape gjennombrudd og sjanser, lag som har straffet oss hardt fordi vi har stått for høyt og lag som vi har møtt med mer variert presshøyde for å jobbe med gjenvinning høyt i banen, sier «Batty».
Han mener for øvrig det er en liten skandale at Viking er satt opp med tre kamper på seks dager i seriestarten (nøyaktig samme kampoppsett som Vålerenga).
– Hvis du ser på sesongstarten til flere av de andre lagene, får mange av dem mer tid mellom kampene, så vi får i hvert fall ikke noe hjelp fra noen. Jeg synes oppsettet er litt flaut, men sånn blir det gjerne når TV-kamper er viktigere enn å ta vare på spillerne, sier han.
Vålerenga i dag

Varmegrader og sol, men det er vel bare i Ungdomshallen det er fristende å være i kveld. Femtilapp i inngang klarer vel de fleste av oss å avse for å se de up and coming mose Oilers.

 

Legg igjen en kommentar