Dagboka torsdag 23. mars 2017

U20 gutta er klare for NM-finale og Deila møter supporterne på Bohemen. Dette er en fin fin dag! PUCK Øv deg på denne: «VI SKAL VINNE FINALEN. VI SKAL VINNE IGJEN. BØNNA TAR’N i ANALEN. VI TAR POKKALEN HJEM!» Ikke bare har damelaget blitt seriemestere, men U20-gutta er klare for NM-finalen. De knuste Stavanger hele 5-1 i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. mars 2017»

U20 gutta er klare for NM-finale og Deila møter supporterne på Bohemen. Dette er en fin fin dag!

PUCK
Øv deg på denne: «VI SKAL VINNE FINALEN. VI SKAL VINNE IGJEN. BØNNA TAR’N i ANALEN. VI TAR POKKALEN HJEM!»

Ikke bare har damelaget blitt seriemestere, men U20-gutta er klare for NM-finalen. De knuste Stavanger hele 5-1 i den siste semifinalekampen som ble spilt i går. Etter å ha halt i land tre seire på rad kan vi, uten å juge, si at gutta lekte med broilerne fra oljebyen gjennom hele semifinaleserien.  Bra jobba, gutta!

Hvem gutta skal møte i finalen er enten Frisk Asker eller Lillehammer. Det kan avgjøres i kveld. Før kveldens kamp leder Frisk Asker 2-1 i kamper over Lillehammer. Dersom Frisk er klare for finale etter kveldens match er word on the street at finaleserien starter allerede på lørdag. Følg med og hold av dagen! Det er rett og slett gøy å se U20-gutta kjempe og blø for drakta! Sier som Martin Laumann Ylven pleier å si på Instagram: Vi er fan meg Vålerenga. 100%!!

DeilAften
I kveld er det Bohemen som er stedet. Deila møter supporterne over en kaffe, brus, øl or what not for et prat om den forestående sesongen. Deila er en interessant fyr med et klokt fotballhode. Å høre han snakke om forventinger og mål, sin fotballfilosofi og livet som vålerengatrener sånn generelt er verdt turen. Det er som det pleier å være sitatforbud fra disse møtene, så vil du vite hva som foregår så bør du møte opp sjæl. Bohemen har begrensa med plasser og i kveld kommer det til å bli fult. Det er med andre ord smart å være ute i god tid. Kalaset starter kl 18.00. Vi kommer til å stikke ned rett etter jobb for å sikre oss plass. Vi foreslår at du gjør det samme.

Amerikansk fotball
Det er ikke bare på Valle Vålerenga henter ressurser og nøkkelpersoner fra Drammen. Vålerenga Trolls og Drammen Warriors har, etter at det ble klart at Warriors måtte trekke laget fra seriespill denne sesongen, etablert en samarbeidsavtale. Denne avtalen gir spillere fra Warriors muligheten til å delta for Trolls i årets serie. På Trolls sine Facebooksider meldes det om at flere av spillerne fra Worriors ligger an til å bidra sterkt på banen når sesongen sparkes i gang i april, samt at Warriors-gutta har vært et veldig positivt tilskudd til treningene. Det er bare å glede seg til sesongstart, folkens!

Vålerenga i dag
Bohemen kl 18.00!

Legg igjen en kommentar