Dagboka mandag 20. mars 2017

Det begynner å lukte på Valle. Jeg lufta ei bikkje der oppe på fredagskvelden, og eimen av forventning, god stemning og profesjonalisme overdøva sjøl stanken fra det jeg måtte plukke opp etter min firbente venn. Nå er morgenene lysere og sola skinner mer, og vi veit jo alle hva som skjer når sola skinner over … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. mars 2017»

Det begynner å lukte på Valle. Jeg lufta ei bikkje der oppe på fredagskvelden, og eimen av forventning, god stemning og profesjonalisme overdøva sjøl stanken fra det jeg måtte plukke opp etter min firbente venn. Nå er morgenene lysere og sola skinner mer, og vi veit jo alle hva som skjer når sola skinner over Enga?

Hockeysuksess

Der Iskrigerne ikke klarte å levere trår damene til. Vålerenga Hockey damer er nemlig seriemestere! Sesongens siste kamp ble spilt mot Tromsø i helga. Damene vant 22-0! Det er småpent! VPN gratulerer så mye!

Vi har en trener å bli glad i

I gårsdagens VG uttalte Deila at «herrefotballen sliter i gamle kjønnsrollemønstre – både når det gjelder kvinner og homofili.» Hele intervjuet er et bevis på den moderne tenkende fotballtreneren vi håpa å få, og tydeligvis har fått i Enga. Også når det gjelder holdninger, ikke bare spill!

Det er faktisk sånn at dersom det er noen spillere på elitenivå som tenker på å komme ut av skapet, så tror jeg at det ikke er et bedre lag å spille på i Norge enn et lag som har Deila som sjef. Sånne ting er jo en ikke-sak strengt tatt, og tydeligheten til Deila når han snakker om disse tingene synes vi er freakin awesome! Den mannen har noen gode verdier og substans. Noe vi i VPN har stor respekt for.

Barnas dag

Nærmere 1000 store og små møtte opp på Valle på søndag for å være med på Barnas dag! Der fikk de unge både møte og trene med sine helter på banen. Dette er et arrangement som fort blir en tradisjon tror vi! Les mer, se mange flotte bilder og en video på klubbens egne sider.

Det nærmer seg seriestart

Og hva er vel da bedre enn å klinke Sandefjord 4-0 på Kadettangen i treningskamp! Moa har putta jevnt og trutt i oppkjøringa, Finne putta to mot Bohinens gutter, og jaggu kom ikke Johansen i gang også i samme kamp. Det er de færreste Eliteserielag forunt å ha 3 spisser som kan garantere scoring. Også herja Zahid igjen da! Detta blir så bra! Men det er jo klin umulig å plukke ut hvem av gutta fra Enga man skal ha med på Fantasy-laget sitt. Plukk ut de du mener er best, sammen med noen bønder fra de andre laga og meld deg inn i VPNs offisielle liga. Koden for å bli med er: 2248-739

Enga i dag

Vi setter opp versjon nr. 154 av Fantasy-laget vårt, og kjøper billett til første kamp i Eliteserien mot Viking. Eller bedre: Vi kjøper sesongkort!

Legg igjen en kommentar