Solid 4-0-seier over Sandefjord

Vålerenga vant solid og overbeviste med 4-0 over Sandefjord i dagens treningskamp. Jada, vi veit at Sandefjord neppe er av de beste lagene i årets serie. Men 4-0 er 4-0, og det virker utrolig betryggende – selv om Aftenposten tippet Sandefjord på 16. plass for 2017. Klubbens utmerkede referat finner du her Siden VPN var … Fortsett å lese «Solid 4-0-seier over Sandefjord»

Vålerenga vant solid og overbeviste med 4-0 over Sandefjord i dagens treningskamp.

Jada, vi veit at Sandefjord neppe er av de beste lagene i årets serie. Men 4-0 er 4-0, og det virker utrolig betryggende – selv om Aftenposten tippet Sandefjord på 16. plass for 2017.

Klubbens utmerkede referat finner du her

Siden VPN var opptatt med helt andre ting enn å besøke Sandvika og Bærum i dag, henter vi dagens referat fra forumet. Vi klipper rått, men ha i mente at vi altså vant 4-0 etter scoringer av Ghayas Zahid (24. min), Bård Finne (29. og 61.) Henrik Kjelsrud Johansen (89.):

Dæven. Finne virker som en kanon signering. For en fart, gode dribleferdigheter , og et knall bra skudd. 2 mål for Finne nå.

Er vel nærmere 4-0 enn de er 2-1. Virker som en veldig bra preseason.

Moro at Finne har kommet så godt i gang allerede! Vi er så til de grader i rute før seriestart. Sandefjord har ikke sjangs.

Vi ser jævlig solide ut!

150 tilskuere i Sandvika er dog ikke imponerende, men treningskamp i Bærum og mulig å se kampen på stream, så da blir det sånn.

[poll id=»32″]

 

 

Legg igjen en kommentar