Dagboka mandag 13. mars 2017

Det er lyst når jeg går til jobb, vi har fått inn en klassesignering til støtteapparatet, Eliteserien Fantasy er lansert, og to av våre hockeyrivaler prøver å kjede hverandre ihjel. Hva mer kan man ønske seg? Detta blir en bra uke, og den starter med dagbok!   Nå står gutta enda stødigere Og det er … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. mars 2017»

Det er lyst når jeg går til jobb, vi har fått inn en klassesignering til støtteapparatet, Eliteserien Fantasy er lansert, og to av våre hockeyrivaler prøver å kjede hverandre ihjel. Hva mer kan man ønske seg? Detta blir en bra uke, og den starter med dagbok!

 

Nå står gutta enda stødigere

Og det er på grunn av klassesigneringen av John Holter som medhjelper for A-laget! Gatelagets kaptein speller OG jobber med hjertet utapå drakta, og hvis noen var redd for at profesjonaliseringa av klubben gjør at klubben mister litt av sjela si, så er dette en signering som plasserer sjela tilbake dypt inne i klubbens hjerte! Dette gjør at gutta alltid kommer til å huske at de «speller for flere enn seg sjæl når de er i Enga»! Ros til klubben for dette grepet, og masse lykke til i ny jobb til John!

Åpent supportermøte

Nyutnevnt supporterkoordinator Matijas Loeb inviteter alle tribuneinteresserte til åpent tribunemøte mandag 27. mars kl.18:00, i kantina i Vallhall. Les mer her.

La Fantasy-hysteriet begynne

Jeg innrømmer det glatt: Jeg bruker GANSKE mye tid på Fantasy Premier League! Og nå har det kommet en versjon for Eliteserien også, så da blir jeg vel snart skilt! For de som ikke veit hva dette tidsfordrivet er så kommer en kort forklaring her:

Du plukker ut 15 spillere du tror vil gjøre det bra fra lag i Eliteserien for en viss sum penger, setter opp et lag med innbytterbenk til hver kamp, og så er det om å gjøre å score flest poeng i hver runde. Til hver runde kan du gjøre ett gratis bytte av spiller(flere i bytte mot poengtrekk). Spillerne går opp og ned i pris avhengig av kjøp/salg. Du kan bli med i så mange ligaer du vil og konkurrere med venner og fiender.

Vil du ha mer info kan du for eksempel titte på Eliteserien Fantasy sin egen vodcast!

VPN har selvfølgelig etablert sin egen liga hvor du kan være med! Koden for å bli med der er: 2248-739

Verdensrekord med lavt blodsukker

Vi registrerer at Storhamar og Sparta satte ny verdensrekord i uthaling av tid i natt. Gratulerer med det. Det vi imidlertid reagerer mest på er at Storhamar ikke sørga for at spillerne på begge lag fikk i seg litt ordentlig mat! De gned seg vel i henda når folk tømte kioskene for søtsaker, og penga strømma inn. Sparta måtte visst nøye seg med kake som bensin mellom periodene. Det er et under at de lever. Samtidig kunne østfoldingene tatt til vettet og bestilt pizza!

De skal spille kamp igjen i dag. Det kan jo bli underholdene når spillere dupper av mens de er på isen.

Vinn eller forsvinn i Forum i morra

Det blei 5-2 tap i Asker i går. I morra MÅ vi vinne eller så er sesongen over for denne gang. Ylven lover et helvete i Furuset Forum, og det er det selvfølgelig bare rett og rimelig at du og jeg bidrar til, så møt opp!

Hockeydamene seriemestere!

Og det klarte de jaggu uten å spille sjæl! Vi gratulerer så mye med strålende sesong!

Enga i dag

Vi hører rykter om at Kjetil Wæhler skal være litt med på fotballsendingene til Eurosport! Det er stas! Også melder vi oss på VPNs liga i Eliteserien Fantasy.

Legg igjen en kommentar