Dagboka tirsdag 14. mars 2017

Vålerenga Hockey spiller kamp og fotballen trenger hjelp. Dagboka har litt forskjellig i dag. Noen ganger så kommer det dager der møter er det som definerer dagen. For hockeyen er det kamper som definerer dager og i dag er en dag vi har markert med stor, rød sirkel. For i kveld er det virkelig en … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 14. mars 2017»

Vålerenga Hockey spiller kamp og fotballen trenger hjelp. Dagboka har litt forskjellig i dag.

Noen ganger så kommer det dager der møter er det som definerer dagen. For hockeyen er det kamper som definerer dager og i dag er en dag vi har markert med stor, rød sirkel.

For i kveld er det virkelig en skjebnekamp. Vålerenga Hockey tar i mot Frisk/Asker i Furuset Forum for en potensielt siste kvartfinalekamp. Taper VIF er de ute av sluttsspillet. Vinner de har de fortsatt en kamp til å gjøre det på. Skulle de tape denne kampen så er det første gang siden 2011 at Vålerenga ikke er i en semifinale i sluttspillet.

Unga kommer!

Søndag er det ungas dag i Vallhall. Vålerenga ønsker velkommen til Barnas dag; et arrangement der Vålerengas spillere viser frem egne kunstner og lærer de villig bort. Akkurat hvem som kommer av spillerne veit vi ikke, men vi syns dette er et helt fantastisk arrangement. Det skaper tilhørighet, unga får treffe heltene sine, foreldrene kan få truffet heltene sine og alt tegner til at dette blir en helt nydelig søndag.

VIF-Asker-102
Kanskje du får tatt selfie med Daniel Fredheim Holm?

Det vil selvfølgelig også bli mulighet for å få noen selfier og autografer, så husk penn, papir og mobiltelefon.

Vil du hjelpe fotballen?

For å få kampa til å gå rundt så trenger Vålerenga Fotball frivillige. I ett ledd av det å gjøre kampen til mer enn bare de 2x 45 minuttene på tribunen så skal Vålerenga også være med å arrrangere såkalt «Fanzone» før kamp. Det er 2,5 time med moro før selve kampen. Og da trenger de folk. Du vil ikke få med deg hele matchen

I tillegg til Fanzone-medarbeidere så trenger de også kampverter. Dette er folk som skal hjelpe tilskuerne inn på tribunen og vise dem vei til rett felt og lignende.

Begge jobber vil selvfølgelig bli belønna. Fanzone-verter vil få adgang til kampen etter at jobben deres er ferdig. De vil også bli invitert til «Players Lounge» etter kampen. Hva det siste er veit vi ikke, men det høres flott ut. Kampvertene vil få gratis adgang til kampen.

Om du er den klubben leter etter eller om du kjenner noen som er den klubben leter etter kan du jo sende en epost til franko@vif.no.

Vålerenga i dag

Vi stikker til Furuset og ser Vålerenga hockey. Også plundrer vi med Eliteserien Fantasy League-laget vårt.

Legg igjen en kommentar