Dagboka fredag 10. mars 2017

Det er fredag,men du kan’ke flate ut på sofaen. Du må opp i ringa. Det skal serveres rekepass og brikker. Mer om nært forestående buffet seinere i dagens dagbok. XXX Det er ikke ofte vi starter med XXX, men vi kan gjøre det i dag siden det er en gla’sak. Det foregår en kvalikk til … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. mars 2017»

Det er fredag,men du kan’ke flate ut på sofaen. Du må opp i ringa. Det skal serveres rekepass og brikker. Mer om nært forestående buffet seinere i dagens dagbok.

XXX
Det er ikke ofte vi starter med XXX, men vi kan gjøre det i dag siden det er en gla’sak.

Det foregår en kvalikk til neste sesongs GET-liga og som seg hør og bør havna XXX sist i GET-ligaen og må spille kvalikk sammen med MS, Nidaros og Comet fra Hailden. XXX spilte i går mot Nidaros og tapte. Så nå ligger de på 3 plass i kvalikkligaen – og bare de 2 beste går videre. Og enda bedre: De har enda ikke møtt MS. Det heter at det er ikke over før den feita kviga synger, men nå må vel Elisabeth ha blitt så gammal at det er lov å håpe at i alle fall et lag fra XXX rykker ned.

Skikkelig håkki
Det er kamp i dag. 4. kvartfinale mot tantelaget som sogner til traktorforhandleren på Borgen i Asker. Vi trenger en seier i dag. Da blir’re 2-2 i kamper og vi kan få momentum inn mot kamp 5 på søndag i Askerhallen.

1. rekka til Vålerenga har tatt hovedansvaret i år. De f¨år mye istid og står for det meste av det som produseres offensivt- Selvom det bare var 1. rekka som produserte i forrige kamp så er det flere som er det fler som viser at de er dytten om dagen. Rasmus Juell ser veldig giftig ut og har økt produksjonen betraktelig. Greven jobber steinhardt og gir ikke en millimeter. Nordin er biffen i egen box og det er tydelig at han liker play off. Han er mer aggressiv nå enn i grunnserien og deler ut brikker til alle som ber om det.

Om ikke det er nok så ryktes det også om at Morten Ask og Kaptein Speedo også snart er klar for å tre på seg drakt og kjempesuspene sine. Morten har vært ute en blindtarmbetennelse, men skal være rett rundt hjørnet.

Å få til bake Ask og Kaptein Speedo kan være avgjørende. Vi får tilbake trygghet, pasningsstyrke fra backplass med Ask og, en god leder på isen i Speedo og forwards som vikarierer på backen kan spille på normal plass igjen. Får vi dem tilbake så blir det semi. Garra!

Kampen i dag begynner lø 19:00 og du kan kjøpe billett HER

Kom tidlig. Det blir forhåpentligvis så stinn brakk at du må bruke brekkjern for å komma inn.

Kamp på søndag
Uavhengig av resultatet så blir det kamp igjen på søndag. Kampstart i Askerhallen da er kl 18 og det er satt opp buss med avgang fra Vålerenga Vertshus (kjenner du dragninga?) kl 17 og det koster 100 spenn. Er du lysten på busstur kan du melde deg på dette eventet

Årsmøte
Det er årsmøte i klanen – snart. Om du ikke har fått lagt det inn i kalenderen enda så er det 16.03 kl 18 i brakka på Valle.

Husk å fornye medlemskapet ditt om du enda ikke har gjort det.

Fotball
Nakkim har signert ny kontrakt. Lengde: 3 år.

Vålerenga i dag
4. finale i hockey.

Legg igjen en kommentar