Dagboka onsdag 1. mars 2017

Vi skriver 1. mars, og hadde det vært 2016 ville vi vært noen få uker unna seriestarten i fotball. (11. mars). I stedet er det hockey for alle penga, og Vålerenga møter igjen Frisk Asker i kvartfinale. Stavanger ble som forventet litt for vanskelig i går, så det ble tap 3-5. Som Rogalandsavis skriver: Oilers … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 1. mars 2017»

Vi skriver 1. mars, og hadde det vært 2016 ville vi vært noen få uker unna seriestarten i fotball. (11. mars). I stedet er det hockey for alle penga, og Vålerenga møter igjen Frisk Asker i kvartfinale.

Stavanger ble som forventet litt for vanskelig i går, så det ble tap 3-5. Som Rogalandsavis skriver:

Oilers leverte bort i mot sesongbeste de to første periodene mot Vålerenga, før hovedstadslaget hentet igjen hele forspranget i den tredje perioden. To kjappe mål i det siste minuttet sørget likevel for 5-3-seier til Oilers.

Frisk Asker møter altså det laget som ikke ble valgt av lagene som havnet på topp tre på tabellen. Og det er Vålerenga.

– Vi var i den posisjonen at vi fikk dem vi fikk. Det blir tøft, men det hadde det blitt uansett hvem vi hadde møtt. Når du ser på tabellen, skjønner du at det ikke skiller så mye mellom hvert av lagene, sier Frisk-veteranen Anders Bastiansen til Budstikka.

VPN er klar på at skal vi komme oss til semifinale og finale, er et ikke mulig å sutre over motstander i kvartfinalen. Ja, Frisk Asker er ingen drømmemotstander, men kort reisevei er på plussiden.

Første kamp spilles lørdag i Asker, første hjemmekamp er på mandag i Furuset Forum.

Seriestart

Mandag 3. april er det seriestart hjemme mot Viking (som i fjor, men det var 14. mars). Kampen vises på Max for de som ikke er i Oslo. Allerede torsdag 6. april er det bortekamp mot Haugesund (vises på Eurosport) og ny hjemmekamp søndag 7. april hjemme mot Sandefjord (vises også på Eurosport).

I fjor tapte Vålerenga de fire første kampene i Tippeligaen. I år er det intet mindre enn en gigantisk katastrofe om det samme skjer igjen. Vel, krise var det i fjor også, men det har vært en helt annen ro som inngang til sesongen i år, derfor vil det forventes mer av klubben i år.

Snart kommer tipsene om hvor på tabellen Vålerenga havner. I fjor tippet 10 forskjellige norske aviser Vålerenga på 5., 6. eller 7. plass.

[poll id=»30″]

Stadion blir ikke utsatt

Dagsavisen skrev at Vålerengas nye stadion kan bli utsatt, men nå sier Stig-Ove Sandnes, daglig leder i Vålerenga kultur- og idrettspark:

— Denne saken er tatt ut av sine proporsjoner. Det stemmer at veivesenet utfører arbeid i Brynstunnelen som vil utsette ferdigstillelsen av arbeidene i Grenseveien. Men dette vil ikke få noen innvirkning på åpningen av stadion og den tilhørende videregående skolen 1. august, sier han til Vårt Oslo.

“You’re miserable, edgy and tired. You’re in the perfect mood for journalism.”

Et sitat hentet fra Warren Ellis, og som beskriver VPNs holdning til journalister sånn generelt.

Bård Finne

Klubben har intervjuet Bård Finne

– Tidligere i vinter hadde jeg egentlig ingen planer om å flytte på meg, men så dukket det opp et veldig interessant tilbud. Etter gode samtaler med Ronny bestemte jeg meg for at dette var veldig bra for meg nå, sier han og legger til:

– Jeg har veldig tro på han og teamet som er her, og jeg vet at klubben er i utvikling. Det er noe jeg syns er veldig spennende og som jeg har lyst til å være med på, sier han.

Vålerenga i dag

Tja, tenke på at Etzaz Hussain er tilbake i Molde etter at Martin Andresen og Vålerenga slapp han noen dager før seriestarten i 2011, og deretter stikke innom Bohemen for sportsquiz mens du ser klassikeren Hamburg – Bayern München i cupen?

 

Legg igjen en kommentar