Dagboka torsdag 2.mars 2017

Det er blitt 2.mars og det er knappe en måned til seriestart uten at vi har fått noen vårfølelse av den grunn. Vi tviholder på vinteren og ser fram til å sende Frisk Asker med rævva først ut av sluttspillet…..igjen! Puck Vi endte, som vanlig, opp med Frisk i kvarten. Noe som pleier å være bra … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 2.mars 2017»

Det er blitt 2.mars og det er knappe en måned til seriestart uten at vi har fått noen vårfølelse av den grunn. Vi tviholder på vinteren og ser fram til å sende Frisk Asker med rævva først ut av sluttspillet…..igjen!

Puck
Vi endte, som vanlig, opp med Frisk i kvarten. Noe som pleier å være bra for oss og skikkelig kjipt for dem. Som vanlig spilles det spilles best av sju kamper. Annenhver borte og hjemme. Første match spilles lørdag 4.mars klokken 18.00 i Askerhallen. Med tanke på at det er begrensa med plass i Forum og Asker bare er et lite spyttkast unna så er det bare å kjøpe seg billett så snart som mulig til to første hjemmekampa og til kampa borte i Asker. Støtt gutta og bidra til at Asker blir sendt på hue og rævva ut av sluttspillet for ørtende år på rad. Billetter til hjemmekampa kjøper du her , eller på Sjappa. Billetter til kampe borte i Asker kjøpes her.

Fra kongeblått til lyseblått
Romsdal Bustikke meldte i papirutgaven sin går om at Kjetil Rekdal igjen klar for lokal 5. divisjon. Vi veit ikke hvor seriøst vi skal ta det men vi nevner det likevel. Kjetil Rekdal har vært studiogjest i VG-podcasten «Foppal med Bernt Hulsker». Her røper landslagslegenden at han har tenkt å aksle den lyseblå Fiksdal/Rekdal-trøya igjen denne sesongen. Han mangler nemlig fire mål og to kamper på å nå 100. Han sier i podcasten at det ikke bør være så vanskelig å få to, bare man velger kamp mot lett motstander. Han prøvde å få de nødvendige målene i en kamp mot Meek i fjor, men rekordforsøket ble avbrutt fordi han måtte gå av banen før kampen var ferdig. Han kommenterer også Romsdals Budstikkes oppslag der faren var avbildet i bar overkropp. Sendingen avsluttes med at redaksjonen planlegger tur med Rekdal til Leeds for å se favorittlaget live for første gang.
Hands vs Puck
For de som liker sirkus og popcorn kan Gro Hammerseng og Anja Hedin melde om at damelaget til Larvik Håndballklubb har utfordra Iskrigerne til kamp. Hva det egentlig skal kjempes i og om aner vi ikke….bortsett fra at det er varsla strippestraffer. Stedet er Bergshallen tiden er 25. mai kl 15.00.
Vålerenga i dag
Vi rekker å skaffe oss billetter til kvartfinalene mot Frisk før redaksjonen møtes til strikkekafe. Noen gleder seg mer enn andre.

Legg igjen en kommentar