Dagboka fredag 3. mars 2017

Snart seriestart i fotballen, snart seriestart i hockeysluttspillet og det er sikkert en hel haug med andre seriestarter også. Dagboka ser optimistisk framover denne fredagen. Vi fotballsupportere er litt som bjørnedyret. Vi venter, vi venter og vi venter. Og når forholdene plutselig er livskraftige igjen så spretter vi fram. Og da kommer vi mengder. Forskjellen … Fortsett å lese «Dagboka fredag 3. mars 2017»

Snart seriestart i fotballen, snart seriestart i hockeysluttspillet og det er sikkert en hel haug med andre seriestarter også. Dagboka ser optimistisk framover denne fredagen.

Vi fotballsupportere er litt som bjørnedyret. Vi venter, vi venter og vi venter. Og når forholdene plutselig er livskraftige igjen så spretter vi fram. Og da kommer vi mengder. Forskjellen mellom oss fotballsupportere og bjørnedyr er at bjørnedyr overlever en komet som smeller inn i jorda. Det gjør ikke vi, men vi har det sikkert morsommere før det skjer.

Og snart så dukker vi opp. Vi fotballsupportere. 3. april, det er akkurat en måned til, så skal Vålerenga Fotball Herrer A-lag starte seriespillet sitt. Kampen går på Ullevaal stadion og motstander er Viking. Det er noe vi gleder oss skikkelig til.

Her jubler Vålerenga-spillerne over scoring mot Viking i 2014.
Her jubler Vålerenga-spillerne over scoring mot Viking i 2014, blir det like mye i år?

Vi må ikke glemme damelaget. Det ser skikkelig spennende ut i år. De skal spille sin første kamp to uker senere; 17. april. Det er borte mot Avaldsnes.

Før den tid så skal det være et slags kick-off for fotballen. Klubben har bedt oss om å holde av 1. april. I går kveld fikk vi endelig vite hva som skjer 1. april. Da inviterer klubben til et gilde på Sentrum Scene for supporterne. Det blir band, det blir spillere og det blir underholdning. Vi gleder oss!

Hockey-start

Til hælja starter sluttspillet og og vi skal, som vanlig må man nesten kunne si, møte Frisk Asker i kvart’n. I år er det Frisk som har hjemmebanefordel i en eventuelt kamp 7.

Kampene skal spilles som følger:
Lørdag 04.03.2017 kl 18:00 Frisk Asker – Vålerenga
Mandag 06.03.2017 kl 19:00 Vålerenga – Frisk Asker
Onsdag 08.03.2017 kl 19:00 Frisk Asker – Vålerenga
Fredag 10.03.2017 kl 19:00 Vålerenga – Frisk Asker

Og eventuelt:
Søndag 12.03.2017 kl 18:00 Frisk Asker – Vålerenga
Tirsdag 14.03.2017 kl 19:00 Vålerenga – Frisk Asker
Torsdag 16.03.2017 kl 19:00 Frisk Asker – Vålerenga

Billetter til hjemmekampene for serien kamp 2 og 4 kan kjøpes HER

Når det gjelder Frisk Asker så er det enkelte som påstår at de også har noen nøkkelspillere- Her kommer en kort presentasjon av dem slik at dere vet hvem de er før sesongen deres er over:

Basse Bastiansen
Tommy Kristiansen er den trege, immobile og breiræva versjonen av Martin Laumann Ylven. Basse Bastiansen er den trege, immobile og breiræva versjonen av Tommy Kristiansen. De har gitt han gullhjælmen, ikke fordi han er toppscoreren deres, men fordi han er hele ligaens golden lady.

Nicklas Dahlberg
Dahlberg er den ubestridte førstemålvakten i Frisk. Han er solid i grunnspillet, men styrer skuta på nærmeste rev så snart noen nevner ordet «sluttspill»- redningsprosenten hans pleier å synke fra 92% til 58% i den samme perioden. Jeg tipper det sitter en god del der oppe som drømmer om comeback av Vern Mott.

Jimmy Andersson
Jimmy er Svensk.Neida, han er norsk. Neida, Han er faktisk svensk. Jimmy spiller på Storhamar. Neida. Han spiller på Frisk Asker. Når han ikke spiller For Frisk på Hamar. For da gjør han lissom begge deler. Arrrgh!

Skjønner dere hvor vanskelig det er å være Jimmy Andersson?

Henrik Ødegaard
En av flere kortvokste backer får spilletid. Det han mangler i høyde tar han igjen i aggressiv og bitter innstilling til både motstandere og livet i sin helhet.

Sånn apropos de som ikke lider av å være kortvokste eller ha andre lyter som kan gjøre en bitter; Martin Laumann Ylven, a.k.a. Tarzan ryktes å fired up and ready to go.

Så da er det bare å gjette hvem av han og Basse som kommer til å sette størst preg på kvartfinaleserien?

VPN har sett litt spåkula og svarer med å lage en versjon av refrenget til Her kommer Julius til både Tarzan og Basse:

Her kommer Tarzan som alle vil se.
Han trer på seg drakta og kjemper for tre.
Vi vet du hører at han er på vei,
åh, Tarzan kommer til å knekke deg.

Her kommer Basse som får alle til å le.
Han er 200 år og kan’ke lenger se.

Han kan’ke gå på skøyter og er treigere enn meg.
Ah, Basse, vi gleder oss til å feie over deg.

Vålerenga i dag

Vi gleder oss over matriser med stort hjerte, men er litt enig med trenerne i Vålerenga hockey som ikke ville at privatpersoner skulle kjøpe draktsett. Også går vi på fredagsquiz på Bohemen, men før det ser vi litt mer på Cosmos med Neil deGrasse Tyson. Med mindre vi er på jobb da.

Legg igjen en kommentar