Dagboka mandag 6. mars 2017

IFK Mariehamn vant den finske serien i fjor, men tapte 0-6 mot Vålerenga i Spania i går. Hva det betyr? Dagboka har ikke peiling. Og vi minner om at det er kvartfinale mot Frisk Asker i kveld. Moa scoret tre ganger, Bård Finne, Ghayas Zahid og Ernest Agyiri scoret også. Dagboka er glad for en … Fortsett å lese «Dagboka mandag 6. mars 2017»

IFK Mariehamn vant den finske serien i fjor, men tapte 0-6 mot Vålerenga i Spania i går. Hva det betyr? Dagboka har ikke peiling. Og vi minner om at det er kvartfinale mot Frisk Asker i kveld.

Moa scoret tre ganger, Bård Finne, Ghayas Zahid og Ernest Agyiri scoret også.

Dagboka er glad for en klar seier, og veldig glad for at Moa ser ut til å være tilbake i scoringsform, og at det ser ut som Ronny har fått skikk på det hele. Men samtidig veit dagboka alt for godt at det hjelper lite å ha drag på dama ute på byen ved midnatt, for da er det fortsatt mange timer igjen til lokalet stenger. Og du er ikke i mål før du er i mål.

Så hva kan sies om det finske laget? Vel, i juli i fjor spilte de uavgjort 1-1 hjemme mot Odd etter at Odd vant sin hjemmekamp 2-0. Altså gikk Odd videre i UEFA-kvaliken.

Dagboka tror faktisk Mariehamn er et helt greit lag, men at vi likevel ikke skal legge all verden i resultatet. Treneren til Mariehamn sier dette:

Enligt Grönvitts huvudtränare Peter «Lundis» Lundberg var det ett mycket bra lag man mötte, men Lundis tyckte ändå siffrorna blev onödigt stora.

Efter en bra start av IFK kom ca 10 «mardrömsminuter» i mitten av första halvlek då Vålerenga gjorde tre mål. Matchen gav många lärdomar säger Lundis, då minsta misstag straffades när Vålerenga drog upp ett mycket högt tempo..

Kvartfinale

Det er ny kamp i kveld, og nå må Vålerenga våkne for ikke å ligge under 0-2 i kvartfinalen.

– Vi har vært gode i overtallsspill i hele sesongen, og det visste nok VIF også, sa Frisk-trener Sune Bergman til Dagsavisen etter lørdagens kamp.

Så veit vi jo at vi tapte også fjorårets første kamp i sluttspillet mot Asker-laget, så derfor tenker dagboka at dette langt fra er kjørt. Men det blir ingen walk over. Frisk Asker var effektive lørdag, men vi var heller ikke superfarlige fremover.

Etisk komite

På fotballtinget i helgen ble det valgt medlemmer til NFFs etiske komité. Komiteen skal ledes av Sven Mollekleiv fra Vålerenga IF, mens Mina Gerhardsen (også Vålerenga IF) blir nestleder. De er begge valgt for tre år. I tillegg er Jens Johan Hjort (Tromsø IL) og Gro Espeseth (IL Sandviken) valgt som medlemmer for tre år, mens Gunn Nyborg (Koll IL) og Henrik Syse (Lyn) er valgt for ett år.

Vålerenga i dag

Hvis du vil støtte hockeygutta er det bare å møte opp i Furuset forum.  Kampen starter kl 19 i kveld, og billetter kjøper du her.

Legg igjen en kommentar