Dagboka torsdag 23. februar 2017

Fotballgutta er i syden, iskrigerne spiller sin siste hjemmekamp før sluttspillet, og innebandy’n har tatt medalje. PUCK I kveld er det hockeykamp i Furuset Forum. Dette er siste hjemmekamp før sluttspillet. Kampen om hjemmebanefordelen er on! Før dagens kamp ligger Lillehammer på femteplass med 69 poeng, mens vi er på fjerde med 70 poeng. Det … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. februar 2017»

Fotballgutta er i syden, iskrigerne spiller sin siste hjemmekamp før sluttspillet, og innebandy’n har tatt medalje.

PUCK
I kveld er det hockeykamp i Furuset Forum. Dette er siste hjemmekamp før sluttspillet. Kampen om hjemmebanefordelen er on!

Før dagens kamp ligger Lillehammer på femteplass med 69 poeng, mens vi er på fjerde med 70 poeng. Det er like mange poeng som Storhamar som er på tredje. Dog har bønda fra Hamar en kamp mer spilt enn oss, så seier hjemme mot Lillehammer i kveld er viktig. Vi bør ligge 3 poeng foran Storhamar og 4 poeng foran Lillehamer etter denne runden. Det skiller bare 8 poeng mellom tredje og åttende plass, så det er tight! De to neste rundene møter vi Stjernen og Oilers. Begge kampene går på fremmed is. Har du ikke sett Get-liga kamp i Furuset Forum enda? Få ut finger’n og kom i dag. Gutta trenger støtten fra tribuna. Face off er kl 18.30.

Tobias Lindstrøm varsler en tight og hard fight i kveld. Se pre-match intervju nedenfor.

https://www.facebook.com/VIFHockey/posts/1290897657632656

BALL
Fotballgutta er på treningsamling på Maribella. Første treningskamp spilles i morgen mot China Fortune. Avspark kl 16.00.

Innebandy
Med seier over Ajar på søndag sikret Vålerenga seg medalje i 1.divisjon. Hvilken valør medaljen får veit vi ikke. Det er nemlig enda to runder igjen.

Vålerenga i dag
I dag er det hockey som gjelder. Obligatorisk oppmøte på Furuset Forum kl 18.30.

Legg igjen en kommentar