Dagboka tirsdag 21. februar 2017

Gutta er for tiden i Marbella på treningsleir, eller Costa del Crime som hvitsnippforbrytere har gjort Marbella kjent som. Dagboka er klar, og nevner spillere som Vålerenga kan møte fredag: Lavezzi, Gervinho og Hernanes. Dagboka må lene seg tungt på klubbens sider når vi skriver om prøvespillerne som er med Vålerenga på treningsleir: Razak Nuhu … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. februar 2017»

Gutta er for tiden i Marbella på treningsleir, eller Costa del Crime som hvitsnippforbrytere har gjort Marbella kjent som. Dagboka er klar, og nevner spillere som Vålerenga kan møte fredag: Lavezzi, Gervinho og Hernanes.

Dagboka må lene seg tungt på klubbens sider når vi skriver om prøvespillerne som er med Vålerenga på treningsleir:

Razak Nuhu (venstreback) og Chidera Ejike (kant) har vært med en ukes tid allerede, mens den islandske midtstopperen Orri Sigurdur Ómarsson ankom Oslo søndag kveld.

Nuhu ble i sin tid kjøpt av Manchester City og deretter lånt ut til Strømsgodset. I år har han vært på prøvespill i Kristiansund, og Wikipedia sier han har vært innom diverse klubber her og der.

Ejike er en offensiv midtbanespiller som fortsatt spiller i Nigeria, men skal visstnok ha vært på prøvespill både i Liverpool og Manchester City.

Ómarsson er en islandsk stopper som har vært innom de fleste aldersbestemte landslag og den danske klubben AGF. Nå spiller han for Valur på Island.

Dagboka har vel egentlig ingen klar formening om noen av spillerne. Dette kan være gull og gråstein, og vi forutsetter at Ronny er mannen som klarer å skille snørr og bart når det er nødvendig.

Det vi veit er at dersom Reka hadde hentet de samme spellera, så ville en samlet norsk presse slaktet han og listet opp alle spillerne som noen gang har satt sin fot på Valle for å vise hvor udugelig spillerlogistikken til Reka har vært i alle år. Men nå er det en ny kost på Valle, så vi avventer det hele.

Treningskamp

Fredag kl 16 er det treningskamp mot Hebei China Fortune. Dagboka veit ikke mye om denne motstanderen, men ifølge Wikipedia er det: according to Forbes, Hebei are the 7th most valuable football team in China, with a team value of $90 million, and an estimated revenue of $22 million in 2015. Og det bør bety at klubben har mer penger til spillerkjøp enn Vålerenga.

Ja, ja. Sjuende plass i den kinesiske Super League og navn som Lavezzi i troppen, så kan jo dette bli en morsom motstander. Ezequiel Iván Lavezzi (31) valgte Kina foran Chelsea og Inter da kontrakten med PSG gikk ut i fjor. Kineserne har også eks-Arsenal- og Romaspiller Gervinho (29) i troppen. Og dagboka føler det er verdt å nevne Hernanes (31) også. Han spilte VM i 2014 for Brasil og var innom Lazio, Inter og Juventus før han altså valgte penga i Kina.

Lillehammer

Dagboka vil bare minne om torsdagens viktige hjemmekamp mot Lillehammer. Her trenger vi alle poengene for å sikre tredje plass på hockeytabellen. Det er seriens siste hjemmekamp og du har sjansen til å få den med deg i Furuset Forum.

Vålerenga i dag

Sjekk ut Manchester City mot Monaco på Bohemen eller dertil egnet sted, og ta deg en engelsk pai og tenk på Suttons keeper der du sitter.

 

Legg igjen en kommentar