Dagboka mandag 20. februar 2017

På en litt stressa mandag etter ei helg hos svigers, blir det en kort oppsummering av en hendelsesrik Enga-helg både på kunstgress og is. Seier i Valhall for gutta Deila og co fikk besøk av Stabæk til treningskamp på lørdag. Vi stilte med et ganske ungt lag, og det endte med en fortjent 2-1 seier. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. februar 2017»

På en litt stressa mandag etter ei helg hos svigers, blir det en kort oppsummering av en hendelsesrik Enga-helg både på kunstgress og is.

Seier i Valhall for gutta

Deila og co fikk besøk av Stabæk til treningskamp på lørdag. Vi stilte med et ganske ungt lag, og det endte med en fortjent 2-1 seier. Vi presser høyt store deler av kampen, og får betalt for det i flere store sjanser, så seiersmarginen kunne godt vært større. Deila var skikkelig fornøyd med både spill, innsats og moral, så dette lover godt for fortsettelsen. Målene våre ble scora av Grødem og Agyiri. Les og se mer på klubbens sider.

To ting jeg beit meg ekstra merke i: Juklerød har tatt nye steg og kan bli en enorm ressurs på begge kanter for oss, og for noen deilige knallharde innsvinga cornere Stengel slår! De kommer til å skape masse sjanser for oss denna sesongen!

Dæven så gøy det blir! Kjøp sesongkort du også, så du får blitt med på moroa!

 

Tap i Valhall for jentene

Vålerengas fotballjenter gikk på et knepent 2-3 tap for Røa i går. Synne Sofie Christiansen og Maren Eithun Hauge scoret våre mål.

 

Seier i Forum Furusetum

Iskrigerne klinka til med 1-0 seier i hovedstadsoppgjøret mot Manglerud Star i går. Det er poeng som kommer godt med i sesonginnspurten før sluttspillet. Mathias Trygg scoret kampen eneste mål.

Neste kamp er også i Furuset Forum, mot Lillehammer på torsdag kl. 18:30. Klubben melder at de hadde 740 tilskuere mot MS, men har plass til mange flere, så dra med deg kjente og kjære og støtt gutta!

 

Mer hockey

Det har vært spilt juniorhockey også i helga. U18 spilte to kamper mot Nidaros på lørdag og søndag. Lørdag ble det tap, men i går slo gutta grusomt tilbake og vant 5-2!

U15 har som A-laget spilt mot MS. Det må ha vært en thriller av de sjeldne, for gutta våre vant til slutt 5-6!

Gratulerer til alle våre unge talenter! Dere gir oss stor tro på framtida på Nye Jordal Amfi!

 

Enga i dag

Da var det lunsj. Jeg har en med leverpostei, og tre med kalkunpålegg. Alle med majones. Selvfølgelig dandert på Vålerenga-brød. Lurer på om jeg skal slenge på en agurkskive for å være litt gæærn. Til lunsjen leser jeg fotballbladet Josimars intervju med Kjetil Wæhler. Det er verdt ett abonnement aleine!

Legg igjen en kommentar