Dagboka torsdag 16. februar 2017

Sesongstarten nærmer seg for Vålerenga Trolls og Iskrigerne spiller kamp i Forum. Amerikansk fotball Snart er det sesongstart for Trollsa, og leder for Vålerenga Amerikansk fotball, Simen N. Kristensen, har ambisjonene klare. Til nettstedet amerikanskfotball.com sier han at i år skal de kjempe om gullet.  I følge Kristensen er bredden i troppen styrken for Trollsa. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 16. februar 2017»

Sesongstarten nærmer seg for Vålerenga Trolls og Iskrigerne spiller kamp i Forum.

Amerikansk fotball
Snart er det sesongstart for Trollsa, og leder for Vålerenga Amerikansk fotball, Simen N. Kristensen, har ambisjonene klare. Til nettstedet amerikanskfotball.com sier han at i år skal de kjempe om gullet.  I følge Kristensen er bredden i troppen styrken for Trollsa. De gjør et godt stykke arbeid på rekrutteringssiden og i år kommer det mange bra spillere opp fra U19. Videre har de signert ny Knut Sie Andersen som ny senter og har to U19-spillere fra Bærum på midlertidig overgang. Vålerenga har ingen planer om å styrke stallen med importer denne sesongen. Vi liker’e. Fra et supporter ståsted er det lite som er bedre enn når klubben din stiller med spillere som er utvikla i egen klubb. Les hele intervjuet med Kristensen her.

Puck
Etter tap på straffer borte mot Asker er tiden kommet for å reise kjerringa. I kveld møter Iskrigerne Sparta i Furuset Forum. Selv om pucken ikke droppes før klokken 18.30 starter festen tidligere. Fra klokken 16.30 kommer Brede Csiszar , Thomas Olsen, Colin Spaberg Olsen, Glenn Jensen med følge til å være på Vertshuset. Gutta skal henge på Vertshuset før match, bli med bussene opp til Forum, henge med supporterne på kamp og være med bussene tilbake igjen til Vertshuset.  Så har du lyst til stå på tribuna og synge Klubbsang 3 med Brede, Thomas, Colin og Glenn, mens Iskrigerne valser over Sparta på isen, kjenn din besøkelsestid. I dag har du sjansen.

Vålerenga i dag
HOCKEYTORSDAG!

Legg igjen en kommentar