Dagboka onsdag 15. februar 2017

Hockey-tap og prøvespillere i Vålerenga Fotball. Kjetil Rekdal er fortsatt populær å intervjue i pressen, og ikke alle spillere vil svare på om de fortsetter i klubben. Vi klipper og limer fra sidene til Vålerenga Ishockey: Frisk Asker vant til slutt etter straffer. Det gjør at de tar litt innpå på tabellen. Det ene poenget … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 15. februar 2017»

Hockey-tap og prøvespillere i Vålerenga Fotball. Kjetil Rekdal er fortsatt populær å intervjue i pressen, og ikke alle spillere vil svare på om de fortsetter i klubben.

Vi klipper og limer fra sidene til Vålerenga Ishockey:

Frisk Asker vant til slutt etter straffer. Det gjør at de tar litt innpå på tabellen. Det ene poenget Vålerenga skaffet seg etter kveldens kamp, sender oslolaget opp til tredjeplassen av tabellen etter at Stjernen slo Lillehammer.

Fredrik Csisar var delaktig i begge Vålerengas scoringer, og ble banens beste for Iskrigerne.

Ny kamp og nye muligheter til å sanke poeng allerede på torsdag. Da møter gutta Sparta Warriors i Furuset Forum.

Morgendagens kamp starter altså kl 1830.

Prøvespillere

– Vi vil ha prøvespillere på trening denne uka også, så får kanskje noen av dem litt mer spilletid i neste kamp, sier trener Ronny Deila til Dagsavisen.

Det var kun Chidera Ejike som fikk prøve seg i drøye ti minutter i søndagens seier mot Djurgården.

– Etter pause så Vålerenga ut sånn som vi skal se ut og da er det ikke grunn til å endre på så mye. Men vi har mange treningskamper til å få sett nye spillere i, sier Deila.

Dagboka mener Vålerenga bør styrke stallen med i alle fall en midtstopper. I tillegg mener vi at de som er i klubben bør få muligheten til å utvikle seg under Ronny, og at Ronny bør få lov til å prøve og feile litt. Ronny er tross alt blant de beste norske trenerne som finnes, og vi har derfor blind tillit til hans vurderinger. Så enkelt, og så vanskelig.

Reidar Sollie i Dagsavisen skriver:

Vålerenga har spillere på prøve kontinuerlig nå, men ingen har vært åpenbare valg som går rett inn i laget. Derimot framstår noen av fjorårets signeringer som årets forsterkninger. Magnus Grødem er en av dem. Dessuten er det en klar forsterkning at Moa Abdellaoue har hatt en skadefri vinter.

Brann

Sivert Heltne Nilsen har signert for nye år i Bergen og Brann. Amin Nouri har kontrakt ut sesongen, men vil ikke svare på om han vil fortsette i Brann, skriver Bergens Tidende.

Tja, ikke all verdens med Vålerenga-relevans, men begge har altså spilt i Vålerenga tidligere. Mer er det vel ikke å si.

Rekdal

Dagbladet skriver at «uten å blunke svarer Kjetil Rekdal «ja» på at han ville ha vært perfekt som landslagssjef».

– Fordi da får jeg brukt min aller beste styrke: Å prikke et laguttak på kort tid og legge en kampplan. Det passer perfekt for meg. På treninger har jeg overlatt mye av feltarbeidet til assistenter. Jeg har egentlig aldri vært så aktiv der. De som kritiserer meg for å være dårlig på feltet, har kanskje rett, men jeg har aldri vært noen felttrener. Kanskje skal jeg være mer der i min neste trenerjobb, sier I.

Rekdal kommer til å mene mye om veldig mye forskjellig i norsk fotball i 2017, og han kan bli en spennende fotballekspert. Det er hva dagboka tenker om Kjetil Rekdal i 2017.

– Tippeligaen i Norge er en svak liga. Rosenborg blir skrytt opp i skyene i Norge, men så snart de setter foten utenfor Norge, taper de mot lag de burde ha en god sjanse mot. Det sier en del. Rosenborg er best nå, men de trenger konkurranse. Avstanden mellom norsk og internasjonal fotball blir bare større og større, sier han.

Vålerenga i dag

Du kan melde deg inn i Vålerenga Fotball Elite og stille opp på årsmøtet som er tirsdag 14. mars i Vallhall. I morgen er det hockey, lørdag er det fotball i Vallhall mot Stabæk. I kveld er det Champions League.

 

 

 

Legg igjen en kommentar