Dagboka mandag 13. februar 2017

Årets første skitur ble gjennomført i helga, og nå gjør det vondt på steder jeg ikke visste at jeg hadde muskler. Les om langt sprekere folk enn undertegnede i en rykende fersk dagbok. Hovedstad mot hovedstad Etter å ha hatt litt tunge bein stinne av trening i de første treningskampene for året, var det en … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. februar 2017»

Årets første skitur ble gjennomført i helga, og nå gjør det vondt på steder jeg ikke visste at jeg hadde muskler. Les om langt sprekere folk enn undertegnede i en rykende fersk dagbok.

Hovedstad mot hovedstad

Etter å ha hatt litt tunge bein stinne av trening i de første treningskampene for året, var det en Deila som meldte at de skulle slippe litt opp på treningsmengden før kampen mot Djurgården i går. Og gjett om det hjalp!

Gutta så lettere ut, løp mye, og det endte med en 0-3 seier til oss. Måla kan vel karakteriseres som at de var litt heldige/tilfeldige på hver sin måte. Det første er ett innlegg fra Ghayas som Näsberg akkurat ikke rekker med pannebrasken, men det forstyrrer Isaksson nok til at ballen spretter inn i lengste hjørne. Det andre kommer etter at Agyiri utfordrer på kanten og legger inn, ballen spretter via keeper og Moa har blank kasse. Det tredje er et fint initiativ fra Grødem på venstre side av 16-meteren, han slår til Moa på 16, som skyter via en Djurgårdenspiller så ballen dupper over keeper. Djurgården har to baller i stolpen i andre omgang, den siste etter en herlig redning på strek fra Nakkim.

Veldig mye positivt å ta med seg fra denne treningskampen, som hadde 7225 tilskuere(!), og spesiell takk til alle bortesupportere som tok turen for å støtte gutta! Les mer og se høydepunkter her.

Kjærligheten blomstrer i VPN

Vi gratulerer et av våre redaksjonsmedlemmer med å ha finni kjærleiken, og regner med at Valentines Day blir så kvalmende romantisk at vi som har vært gift noen år spyr. Gleder oss til fri bar i bryllupet!

Hvor skal I?

Det var sikkert det Kjell Magne Bondevik sa da han blei plukka ut til litt ekstra analscreening a la Trump da han ankom USA, men nå handler det om en annen med samma dialekt. Som meldt før helga skal visst ikke Rekdal bli Discovery-ekspert likevel(hvertfall ikke foreløpig). Nå er det tilbud fra en utenlandsk klubb som kanskje frister, og det er «på et høyere nivå enn Vålerenga» ifølge Kjetil sjøl. Du skal få gjøre som du vil Kjetil, men personlig tror jeg du trenger å slappe av litt. Ta deg en velfortjent ferie, ikke hiv deg inn i å redde et belgisk lag fra nedrykk eller noe i den dur.

Drømmejobb i NHL

Nei, for en gangs skyld er det ikke Zucca eller Martinsen vi snakker om, men en trener. Og han er attpåtil skikkelig Vålerengagutt! VG hadde en fin sak på lørdag om Kim Brandvold som jobber som trener for Boston Bruins. Der jobber han med spillerutvikling, skøyte- og kølleteknikk. Brandvold flytta til USA for å spille collegehockey i 2002, og etter noen sesonger der satset han alt på treneryrket. Det må vi jo kunne si har gitt resultater!

Ellers

«Aamodt og Kjus på bortebane» skal ha med Zucca og Cpt. Speedo på TV-moroa si. Det kan du se kl. 20:30 på TVNorge i kveld.

Enga i dag

Vi ser høydepunkter fra gårsdagens kamp på repeat, for å døyve redselen for tannlegebesøk i ettermiddag.

Legg igjen en kommentar