Dagboka tirsdag 7. februar 2017

Vålerenga A Lag Herrer er tilbake i Vallhall, men ellers er det en stille Vålerenga-dag. Vi ser derfor på forefallende arbeider og framover mot årets første fotballbortetur. I høst kjørte vi igang Vålerenga På Netts liga i dette «Fantasy Football». Det var enkelt, du skulle velge ut spillere i engelsk premier league og så skulle … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. februar 2017»

Vålerenga A Lag Herrer er tilbake i Vallhall, men ellers er det en stille Vålerenga-dag. Vi ser derfor på forefallende arbeider og framover mot årets første fotballbortetur.

I høst kjørte vi igang Vålerenga På Netts liga i dette «Fantasy Football». Det var enkelt, du skulle velge ut spillere i engelsk premier league og så skulle du hanke inn poeng på bakgrunn av hvordan de gjorde det og hvordan lagene de spiller for gjorde det.

Laget som leder heter Racing Sandaker, og styres av Haakon Hoff Jørgensen. I tillegg kan vi jo nevne at laget ligger på imponerende 761. plass sammenlagt.

Det bringer oss over på litt mer hjemlige trakter. Samme system er hentet av Discovery som skal kjøre dette i forbindelse med Tippeligaen Eliteserien. Tipp..Eliteserien er kanskje enda mer bingo enn Premier League (ærlig talt, hvem tippa Leicester som vinner forrige sesong?), så det kan bli spennende å se om Jørgensen har like god peil (eller flaks) på norsk fotball som engelsk.

Dagboka tror dette kan være noe som driver interessen for norsk fotball. Det kommer et ytterligere spenningsmoment og du må faktisk følge litt med for å se hvilke spillere som kan ha noe på gang. Mye mulig det kommer en VPN-liga der også.

Dommerstreik

Om det faktisk blir noen seriestart, da. Dommerne er lei av dårlig lønninger og har takka nei til første utspill fra NFF. Om dette ikke løser seg blir det ikke noe serierunde 1. april. Vi regner med at dette går i orden. De har nesten to måneder på seg på å bli enige. Dette klarer dere. Vi har trua!

Første fotballbortetur

12. februar er til hælja. Da er det duka for årets første bortetur med Klanen. Vålerenga Fotball herrer spiller borte mot Djurgården og Klanen har satt opp buss. Matchen spilles søndag 12. februar 15:00, avreise er satt opp til lørdag 08:00.  Det er fiksa billig hotell, men det er litt uttafor sentrum. Vil du ha noe annet må du fikse det sjæl.

God tur!

Vålerenga i dag

Vi undersøker hockey-tabellen og ser at 3. plassen kan bli vår. Bare VIF Hockey vinner de gjenværende kampa sine.

Legg igjen en kommentar