Dagboka torsdag 2. februar 2017

Dagboka er i vinterdeprimert. Det er mørkt, kaldt og glatt ute…det passer oss særs dårlig. Det som imidlertid passer oss bra, er at det er hockeymatch i kveld! Puck Iskrigerne spiller sin andre hjemmekamp i Furuset Forum i kveld. Spaberg Olsen, Cpt Brede og Oppy er ute med skade. Thomas Olsen spiller heller ikke kveldens … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 2. februar 2017»

Dagboka er i vinterdeprimert. Det er mørkt, kaldt og glatt ute…det passer oss særs dårlig. Det som imidlertid passer oss bra, er at det er hockeymatch i kveld!

Puck
Iskrigerne spiller sin andre hjemmekamp i Furuset Forum i kveld. Spaberg Olsen, Cpt Brede og Oppy er ute med skade. Thomas Olsen spiller heller ikke kveldens kamp, da han enda soner for et uheldig dommerkrasj.

I kveld møter gutta Stjernen. Stjernen er et lag som har overraska denne sesongen. De er tightere, klarer å treffe mellom stengene innimellom og spiller en litt mer fysisk hockey enn det de har gjort de siste sesongene. Ikke at det gjør noe. Det gjør det bare gøyere å slå dem. Og vi kommer til å slå dem, garra! Gutta har enda ikke tapt i sitt midlertidige hjem borte på Furuset. Så kjenn din besøkelsestid. Kom på kamp og vis gutta at uansett hvilken is det er vedtatt at de skal spille på så erre hjemmebane. Du kan ta Vålerenga bort fra Jordal, men aldri Jordal ut av sjela til Vålerenga.

Så oppfordringa vår er klar: Ring madammen eller gubben og si: «Hei, Kjære. I dag tar vi middagen i pølsekiosken i Furuset Forum!» Pucken droppes 18.30 sharp!

Hva ligaens toppscorer, Tobias Lindstrøm, har å si om kveldens oppgjør ser du her.

Ball
A-laget spilte treningsmatch mot FC Nordsjælland i går. De fleste har nok fått med seg at det ble et 1-2 tap. Men det er ikke sikkert at alle har sett frisparkperlen til Herman Stengel. Gikk du glipp av den scoringa så er den nest beste tingen å høre Stengel beskrive den selv. Det gjør du her. Du kan også lese referat fra kampen på klubbens sider.

Vålerenga i dag
Vi tar banen bort til Furuset for å gjøre vårt til at «fiendens reir» blir vår hjemmebane.

 

Legg igjen en kommentar