Dagboka fredag 3. februar 2017

Så er’n her endelig igjen. Hælja. Eller 8 timer på jobb – og så hælja. Dagens dagbok innholder revolusjonerende ting som fotball og ishockey. Kos deg (men helst i lunsjen) Seier over Stjernen Hockeygutta måtte ut i strid i går. I Furuset Forum tok de i mot Stjernen Laget vant til slutt 5-2, etter å … Fortsett å lese «Dagboka fredag 3. februar 2017»

Så er’n her endelig igjen. Hælja. Eller 8 timer på jobb – og så hælja. Dagens dagbok innholder revolusjonerende ting som fotball og ishockey. Kos deg (men helst i lunsjen)

Seier over Stjernen
Hockeygutta måtte ut i strid i går. I Furuset Forum tok de i mot Stjernen Laget vant til slutt 5-2, etter å ha snudd 1-2 til en trygg ledelse.

Førsterekkas menn satte igjen sitt preg på kampen og Tobias Lindström, Rasmus Ahlholm og Tarzan Lanzoni totalt 6 målpoeng. Sistemålet til Tarzan var et lite høydepunkt. Lindstrøm dro av en bonde bak mål og serverer Tarzan et rekepass med majones inn foran kassa der Tarzan krasjer inn i hundretusen kilomter i timen. Morten Ask klemte også inn ei skive fra blå og beviste dermed at han fremdeles har litt tørt krutt igjen i børsa.

Dette var en viktig seier. Med tap i denne kampen hadde både Stjernen og Storhamar Dragons pustet oss i nakken. Nå har vi et pusterom, passerte Frisk Asker og har heng på tredjeplassen. Bra jobba!

TV2 Sumo
Gårsdagens kamp mot Stjernen gikk direkte på Sumo og det er alltid interessant når man kjører på med åpen mic for kommentatorene før de vet at de er på. 500 tilskuere mot Kongsvinger er bare så ræva. Stakkars de som må spille her i 1 1/2 sesong. Er jeg tørr i halsen? En Fernet Branca hadde gjort seg nå osv.

Vi bare spør: Fernet Branca – hva er greia? Alle veit at dersom man har problemer med luftveiene så må man hære på Dr. Mick Dundee:

 

Hockeydamene trenger din hjelp
Elitelaget på damesiden har en innsamlingsaksjon gående. De dekker alle reiseutgifter selv og må til Sarpsborg, Trondheim, Stavanger og Tromsø i løpet av serien. Nå har NM-sluttspillet blitt lagt til Stavanger og de trenger sårt litt hjelp med å få dekket reiseutgiftene. De trenger 40.000 og i skrivende stund har de fått inn 17.000 spenn. De har dermed behov for flere givere.

Innsamlingsaksjonen finner du HER og trykker på lenka kan du også se damelaget posere like bra som Freddy «Dabbekongen» Scisar.

Fantasy Football
Lenge siden vi har oppdatert dere om hvordan det går i VPNs liga i fantasy football. Racing Sandkaker holder stand på toppen, men begynner å merke pusten fra konkurrentene etter at han klokket inn med fantastiske 34 poeng denne runden. Langt bedre gikk det for Lewis Gjetrang som med 47 poeng nå pusher topp 50. Spørsmålet fremover er om klarer å holde koken og snike seg innpå Morra til Glenn og ta a skikkelig i siste runde. Oh yeah!

Fuck you Fantasy Football
Veit ikke hvordan det gikk med dere, men her var det sjukehus. 34 poeng i en runde alle topplaga møtte skrap. Grusomt. Eller som andre ville sagt det:

My team is the greatest. All my players are highly competent and are the best to ever have played the game. They’re such a great team. Best in the world.

Vålerenga i dag og i hælja
Fotballgutta skal nok slike sårene og masere ut ømme legger i dag. Neste kamp for dem er ikke før 12.02, så de trenger ikke kna for manisk.

Når det gjelder hockey’n så skal det spilles bra mange kamper:
Først av alt skal a-laget ut i en bortekamp mot ligaens prügelknabe: XXX.

Vi håper vi knuser dem. Og da mener vi knuser dem.

Utover det så er Vålerenga involvert i følgende kamper:
U15 avd A fredag kl 1800 Vålerenga – Storhamar
U18 Elite fredag kl 2015 Vålerenga – Lillehammer
U13 Black Hawcks lørdag kl 1200 Stjernen – Vålerenga
U20 Elite lørdag lørdag kl 1300 Sparta – Vålerenga
U16 avd A lørdag kl 1415 Vålerenga – Sparta
Kvinner Elite lørdag kl 1700 Stavanger – Vålerenga
U13 Black Hawks søndag kl 1100 Lillehammer – Vålerenga
U11 Red Wings søndag kl 1300 Vålerenga – Jar
U18 Elite søndag kl 1330 Lillehammer – Vålerenga

Legg igjen en kommentar