Dagboka torsdag 26. januar det herrens år 2017

Denne torsdagen starter rivinga av Jordal Amfi. Vi er både spente og gleder oss. Vi gleder oss også over twittringa til Freddy dos Santos. Det vi derimot ikke gleder oss så mye over er den forbanna klarholka, men fotballsesongen er jo bare uker unna….og da er det vår, for det er NFF bestemt! Vi holder ut! Ball A-laget … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 26. januar det herrens år 2017»

Denne torsdagen starter rivinga av Jordal Amfi. Vi er både spente og gleder oss. Vi gleder oss også over twittringa til Freddy dos Santos. Det vi derimot ikke gleder oss så mye over er den forbanna klarholka, men fotballsesongen er jo bare uker unna….og da er det vår, for det er NFF bestemt! Vi holder ut!

Ball
A-laget er på treningsleir på La Manga. Før avreise ble det klart at Ivan Näsberg har forlenget kontrakten sin med klubben. Kontrakten strekker seg til og med 2019-sesongen. Les mere om denne gladnyheten på klubbens sider.

#FreddyLeaks
Internasjonal politikk har WikiLeaks. Vålerenga har Freddy dos Santos. På Twitter melder han blant annet at Tobias «Jeg orker ikke dukke opp på trening fordi jeg skal til syden» Grahn kunne ha spilt for en annen klubb, nemlig 8.-divisjonsklubben Frigg 3.

I henvendelsen, som er fra 2003, fremkommer det at Frigg 3 hadde sterke ambisjoner om å dominere den nedre delen av tabellen i 6. divisjon de påfølgende fire årene. Fra begrunnelsen hitsettes: «Vålerenga Fotball blir kvitt en spiller som har voldet klubben problemer, både på og utenfor banen. En spiller som mest sannsynlig ingen lag i de høyere divisjoner i den vestlige verden vil ha interesse av å ha på laget, etter gjentatte mediaoppslag hvor mannen fremstilles som arrogant, egoistisk og selvsentrert –  i fotballsammenheng så vel som i privat sammenheng

Nå skriver vi ikke om dette utelukkende for å disse Tobias «Mitt ego er garantert større enn ditt» Grahn. Vi skriver om dette også fordi vi fant Freddys dypdukk i skuffene på Valle særs fornøyelig. Vålerenga er ikke bare de gutta som til en hver tid trener og spiller kamper. Vålerenga er så vanvittig mye mer. Det er faktisk sånn at mens noen går på kamp fordi man er keen på å se enkeltspillere eller laget som sådan i aksjon, så er det også en god del som går på kamp og følger klubben uavhengig av hvem som er i stallen og hvordan laget gjør det. De følger Vålerenga nettopp fordi det ER Vålerenga. Vålerenga har historie, tradisjon og sjel. Vålerenga er ikke bare et sted i Oslo du bor eller kommer fra, det er noe du er.

Nå er det ikke sikkert at det er noen fra markedsavdelinga i klubben som leser dette men vi sier det likevel: Saker som dette er morsomt for nye supportere som ikke har fått med seg historiene og de er balsam for supportersjela til supportere som har hengt rundt en stund. Det er bra for klubbidentiteten også. Man finner igjen klubb- og supportersjela si. Det er merkevarebygging. Dårlig skjult sier vi at disse historiene burde blitt fortalt på klubbens sider også.

Derfor, slenger vi ut et ønske til vår kjære klubb: JA TIL MER TING AV TYPEN #FreddyLeaks! Det Freddy gjør med disse tweetsa sine er ikke bare humor, det er også dokumentasjon av klubbhistorie og det åpner hjertene våre for god gammeldags mimring.

Klanstyret
Når vi først snakker om supportersjela så kommer vi ikke utenom Klanen. Tida for årsmøte er der snart, og valgkomiteen er i full gang med å finne gode kandidater til verv i klanstyret. Kjenner du noen som ville ha gjort en god jobb for Norges eneste ordentlige supporterklubb? Eller kanskje du har lyst til å gjøre en innsatts selv? I så fall synes vi du skal melde deg til tjeneste. Send en mail til valg@klanen.no. Les mer på Klanens sider.

Vålerenga i dag
Vi stikker til Jordal i lunsjen for å se starten av rivinga av Jordal Amfi. Klokken 12.00 setter Raymond Johansen seg i gravemaskina for å dose på.

 

Legg igjen en kommentar