Dagboka onsdag 25. januar 2017

Fotballgutta er i syden og vi spinner litt videre på gårsdagens nyhet om at hele landet er med på «Krafttak for Vålerenga». «El diario se sirve» som dem sier på La Manga.  «Låra til Rekdal, vi vil se låra til Rekdal!» Den store snakkisen hver gang Vålerenga drar sydover er ikke sånne positive-, men litt … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25. januar 2017»

Fotballgutta er i syden og vi spinner litt videre på gårsdagens nyhet om at hele landet er med på «Krafttak for Vålerenga». «El diario se sirve» som dem sier på La Manga.

 «Låra til Rekdal, vi vil se låra til Rekdal!»

Den store snakkisen hver gang Vålerenga drar sydover er ikke sånne positive-, men litt kjedelige-, ting som Deila snakker om til hjemmesida til klubben. Det er: Hvor høyt har Rekdal bretta opp shortsen i år? Og vil han kjøre det i kombo med bar overkropp og en maga som viser solidaritet med den jevne Enga-supporter?rekdal sexy

Eller er det nå Deilas tur til å overta denne rollen? Noe sier meg at Ronny ikke har det forholdet til pærebrus som sin forgjenger, og derfor ikke er like solidarisk med supporterne som I.

Hedersmannen Jim Solbakken

Ja, banditten er ute og rir igjen. Denne gangen i Telemark, og selv om vi liker å se Fagermo bitter, så burde Solbakken vært nekta adgang til alle steder det lekes med ball i Norges land. Nå har han lekt med huet til Odds stortalent Zekhnini, og det er stor fare for at han forsvinner gratis til en annen klubb uten at Odd får mer igjen for han enn småpenger. VPN gjetter(helt ut av det blå selvfølgelig!) på følgende scenario:

Zekhnini går gratis til han kompisen til Solbakken som er NFFs gullgutt og trener et tippeligalag, og som ALDRI har hatt noe med/utbytte av noen av spillerovergangene hedersagenten noen gang har gjennomført. Så blir han solgt dyrt derfra til utlandet innen ett år.

Dette er bare gjetting selvfølgelig!

Distriktspolitikk

Hva er det sier du? Jo, enkelt fortalt er det at alle kommuner i Norge kan støtte Vålerenga uten motforestillinger, bortsett fra Oslo.

I går kunne man lese at kraftselskapet Fjordkraft har gått inn som sponsor. VPN titta litt nærmere på eierstrukturen i Fjordkraft i gårsdagens dagbok og fant ut at nå sponser store deler av Vestlandet(inkludert Bergen) og Telemark Vålerenga! For Oslo kommune, eller bedrifter de har eierskap i, får ikke drive med sånt, å nei nei nei! Da blir det ramaskrik. For eksempel da Oslo Sporveier og Vålerenga inngikk et samarbeid for ca. 10 år sida. Grunnene var at begge organisasjoner hadde en høy andel av medlemmer som var innvandrere, så de ville utveksle erfaringer og sånn. Det synlige for menigmann var at kollektivtrafikken flagget på kampdag. Da kom Lyn og mente at det var urettferdig at ikke de også fikk en slik avtale, når Vålerenga hadde en.

Vi takker uansett for pengeoverføringa fra distriktene til hovedstaden! Nå får bønda endelig et bevis på at det er den veien penga renner.

Jordal rives

Torsdag 26. januar kl. 12 markerer Oslo kommune rivingen av Jordal Amfi. Byrådsleder Raymond Johansen sitter bak spakene og starter rivingen med en 64 tonns fossilfri gravmaskin med 30 meter lang arm. Kompenserer Raymond for noe? Og har han maskinførerbevis M2? Uansett: Vil du se Jordal bli revet i fillebiter, møt opp!

Enga i dag

Vi googler bilder av Rekdal i shorts og baris!

Legg igjen en kommentar