Dagboka tirsdag 24. januar 2017

Distriktsnorge sponser Vålerenga, hockeydamene vil at du skal sponse dem og vi lurer på om Huawei fortsetter. Dagboka er i det sponsa hjørnet. La oss starte med fotballen først. I går kunne Vålerenga Fotball melde at kraftselskapet Fjordkraft har gått inn som sponsor. De får det de betaler for: Plassen på brystet. Denne plassen hadde det … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. januar 2017»

Distriktsnorge sponser Vålerenga, hockeydamene vil at du skal sponse dem og vi lurer på om Huawei fortsetter. Dagboka er i det sponsa hjørnet.

La oss starte med fotballen først. I går kunne Vålerenga Fotball melde at kraftselskapet Fjordkraft har gått inn som sponsor. De får det de betaler for: Plassen på brystet. Denne plassen hadde det kinesiske teknologifirmaet Huawei forrige sesong, men mer om det litt etterpå.

Avtalen Fjordkraft og Vålerenga har signert er visstnok «dritsvær». Den er på fire år og gir visstnok en del penger i klubben. I følge vif-fotball.no er de like under DNB i sponsorat. De er altså en hovedsponsor, men ikke en generalsponsor.

Hele Norges Vålerenga

Dagboka titta litt mer på eierstrukturen i Fjordkraft. De er jo som kjent et vestlandsfirma med tilholdssted i Bergen. For en gangs skyld henter Oslo penger fra distrikta. Med tanke på at en drøss med kommuner, inkludert Bergen, er eiere i Fjordkraft så kan vi si at hele Vestlandet nå støtter Vålerenga. Rettelse: Hele Norge støtter Vålerenga, for går du dypere så finner du en rekke småkommuner fra blant annet Telemark. Hele jævla landet jobber nå for at Vålerenga skal lykkes.

Nå skal det sies at Bergen ikke er helt uvant med at bergensere heller vil støtte andre lag enn Brann; Trond Mohn er jo et godt eksempel der.

Vi vil ikke ha ølet deres, Bergen, men vi tar gjerne penga.

Men hva med Huawei?

Så er spørsmålet: Hva skjer med Huawei nå som Fjordkraft har tatt plassen de hadde? Vi spurte Vålerenga om dette, men de kunne ikke si så mye. «Vi er under reforhandlinger med Huawei», sier salgssjef Glenn Jensen til VPN. Og det er vel det.

Vi tar gjerne penga deres også, Huawei!

Hockeyen vil ha penga dine

Klanen.no kunne søndag melde at damehockeyen søker sponsorer:

Framover blir det en del reising på Vålerengas damelag, og det blir store utgifter for spillerne. Vi har derfor startet en innsamling på siden sponsor.me, der alle som vil og har mulighet kan gå inn og støtte oss med noen kroner. Alle bidrag hjelper og vi er veldig takknemlige for all hjelp vi får

Om du vil sponse kan du besøke denne lenka.

 

 

Legg igjen en kommentar