Dagboka tirsdag 17. januar 2016

Kommunen anbefaler at alle barna i barnehagen holder seg innendørs og det er ikke lov til å kjøre på kommunale veier. Dagboka handler derimot om fotball og isen på Jordal Amfi. Eurosport (og Vålerenga Fotball) kom i dag med en gladmelding. Nesten alle kampa Vålerenga spiller på La Manga blir sendt på enten TV eller … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. januar 2016»

Kommunen anbefaler at alle barna i barnehagen holder seg innendørs og det er ikke lov til å kjøre på kommunale veier. Dagboka handler derimot om fotball og isen på Jordal Amfi.

Eurosport (og Vålerenga Fotball) kom i dag med en gladmelding. Nesten alle kampa Vålerenga spiller på La Manga blir sendt på enten TV eller interwebzen.

Kampene er som følger:
27. januar kl. 18.30: Vålerenga – Zenit (Eurosport Norge)
1. februar kl. 14.30: Vålerenga – Nordsjælland (Eurosport Norge og Facebook / Eurosport (NO))

«Og Facebook» stusser du kanskje over? Javisst! De skal sende kampen på internettmaskinen din! Den går faktisk direkte på Facebook under kontoen Eurosport (NO). Dette blir spennende.

Isen er borte – leve isen!

Så er Jordal Amfi endelig (om det er lov å si) historie. Det er både veldig trist og veldig bra. Nå er det Furuset Forum som gjelder for a-laget og ungdomshallen som gjelder for resten.

Som en slags siste olje har Espen Knutsen og Glenn Jensen vært en tur og henta litt av isen før den forsvinner helt. Denne isbiten skal de ta med til ny arena for å være med på dåpen. Gammel is i ny is. Vakkert! Vi får tårer i øya.

Vålerenga i dag

Vi studerer rundetider, ser på mafia-filmer og gleder oss til treningskamp fredag.

 

Legg igjen en kommentar