Dagboka mandag 16. januar 2016

Du trudde kanskje siste puck på isen i Jordal Amfi ble satt i nettet forrige lørdag du? Nei da, det var først nå i helga det var slutt «på årntli!» Mandag morra blues-dagbok servert. Til ungdommen Ja det var altså Vålerengas ungdommer på U16-laget, og ikke Iskrigerne, som fikk leke med pucken en siste gang på Jordal … Fortsett å lese «Dagboka mandag 16. januar 2016»

Du trudde kanskje siste puck på isen i Jordal Amfi ble satt i nettet forrige lørdag du? Nei da, det var først nå i helga det var slutt «på årntli!» Mandag morra blues-dagbok servert.

Til ungdommen

Ja det var altså Vålerengas ungdommer på U16-laget, og ikke Iskrigerne, som fikk leke med pucken en siste gang på Jordal Amfi. Motstander var Nidaros fra Trondheim, og unggutta avslutta bedre enn gamlekara klarte mot Frisk-Asker, ved å vinne 4-1. Siste målet på den ærverdige arenaen blei scora av Trym Brodal Hagen. Om ikke han er skjebnebestemt å bli tidenes norske hockeyspeller, så veit ikke jeg! Pass deg Zucca!

Strålende jobba U16-gutta! Som vi har sagt mange ganger før: Det gror godt i Enga!

 

«Jeg er ferdig! Kom og tørk!»

Når Jordal roper, så svarer Shampo Knutsen. Han har nemlig tatt med seg tørkepapir eller mopp eller hva det nå enn er, og skal ta vare på noe av det råtne vannet som utgjør gamle Jordal Amfis siste is. Dette skal så fryses inn i den første isen på Nye Jordal Amfi. Nostalgitripping på høyt nivå, og det skal de som er opptatt av sånt, få lov til!

 

Håndballprat med noko attåt

Vi kopierer rett fra Facebooksida til Vålerenga Håndball med følgende budskap:

«Valgkomiteen til Vålerenga Håndball kommer til å ha sosialt treff på Vålerenga Vertshus, den siste fredagen i måneden. Da kan man diskutere håndball, kanskje man har noen ideer, eller en god taktikk før neste kamp, Eller noen som vill sitte i styret, eller sponse håndballen? Det er muligheter for å kjøpe leskende drikke i baren.

Første mulighet er fredag 27 januar fra 1930 og utover kvelden.»

Både seriøst og useriøst prat om idretten du er engasjert i, kombinert med valgfri leskedrikk? Ja takk!

Se Facebooksida til Vålerenga Håndball for mer info!

 

Folk fra Indre Østfold er også mennesker

Ja, det kommer mye fint derfra også faktisk, undertegnede inkludert. Men det holder ikke å skrive om Enga. Finest er de når de spiller for Enga! Mats Løkken fra Askim er en sånn fyr, og han spiller på Vålerenga IF Innebandy. På lørdag klinka han til med 5 målpoeng mot BVHIF i 6-11 seieren. Fortsett sånn alle gutta!

 

Enga i dag

Vi blander nostalgivann fra Jordal Amfi med rød saft og drikker det for å få superkrefter!

Legg igjen en kommentar