Dagboka fredag 13. januar 2017

Da er det atter fredag og selv om ting er litt på stell i Vålerenga så snublerforbundet videre. Denne gangen er det annsettelse av ny hovedtrener for landslaget som lugger. Ønsker de en ryddig og rask prosess for å finne ny trener kan vi varmt anbefale Åge Petter Christiansen. Landslag schmandslag Den heteste poteten de … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. januar 2017»

Da er det atter fredag og selv om ting er litt på stell i Vålerenga så snublerforbundet videre. Denne gangen er det annsettelse av ny hovedtrener for landslaget som lugger.

Ønsker de en ryddig og rask prosess for å finne ny trener kan vi varmt anbefale Åge Petter Christiansen.

Landslag schmandslag
Den heteste poteten de siste dagene har vært Ståle Solbakken. Mannen som en gang var kjent for å være en dobbeltgjenger av Kåre Willoch allerede i ung alder og for å ha et særegent løpesett. Synnøve har takka nei til jobben etter noen innledende samtaler som ikke akkurat ga gode vibber.

Dette gjør at andre henger seg på. En av dem er Fagermo og han gjør egentlig to ting i dag: 1) Han lanserer Kjetil Rekdal som ny trener og 2) Han mener 8 millioner ikke er en ueffen lønn for en landslagstrener.

Dette er noe VPN støtter helhjertet opp om og her er hvorfor: Rekdal får jobben og kan kombinere General Managerstillingen i Vålerenga med å trene landslaget med ujevne mellomrom. Siden klubben er sykt chill lissom og ikke har noe å utsette på at Rekdal har en deltidsjobb ved siden av leke FM med Vålerenga IRL så kompenserer han klubben med 50% av forbundslønna. 4 millioner er tross alt gode penger både for Rekdal og klubben. Og her er det geniale; så bruker Rekdal de 4 millionene klubben plutselig har til rådighet til å kjøpe spillere fra Odd slik at Fagermo får det akkurat som han vil, men likefullt er sur som en sitron i avisene.

Og for å toppe hele greia så får Skeid sin første landslagspiller siden, ehhh, Toro Johansen ettersom Rekdal gir etter for folkekravet og tar med Morten Berre på landslaget igjen.

U-17 Landslag U17 schmandslag
Klubben melder at den talentfulle Kristoffer Klaesson er tatt ut påU-17 landslaget. Han må dermed ta på finjoggedressen og stille på OSL 7. februar for å delta i en 4-nasjonersturnering på La Manga.

Foppal
Utover at det er årets første treningskamp i dag så ligger det også ute en artikkel his Dagsavisen om Amund Skiri og hvorfor han igjen har på seg en blå treningsdrakt med en anelse rødt i. Han rett og slett lanserte seg sjæl til stillingen som ass’n til Ronny. Amund virker å våre en fin type som i alle fall denne dagbokisten satte pris på da han var her som spiller. Artikkelen kan du lese HER

Håkki
Etter 5 strake tap slo Vålerenga tilbake i går. Borte mot Sparta ble det en 2-3 seier i en match alle gålla kom i 2. periode. Først 3 til oss og så 2 til dem. Vi gjorde det unødvendig spennende mao.

Vålerenga i dag
Tja, er håkki da. Vålerenga møter Skedsmo i U14 Avd. A og Stjernen i U18 Elite. Opp i ringa!

Tja, er foppal da. Vålerenga møter Asker til dyst 12:30 på Vallhall. Lagoppstilling(er) og lenke til stream finner du HER

Legg igjen en kommentar