Treningskamp: Vålerenga – Asker, idag kl 12:30 i Vallhall

Så står årets første kamp for døra. Vålerenga tar imot Asker til dyst i Vallhall kl 12:30 i dag. Vålerenga skal spille 2 forskjellige lagoppstillinger og 2 forskjellige formasjoner i dag. Med unntak at Sandrakumar så ser det ut som at det er planlagt å bytte hele laget i pausen. Dette er forventet lagoppstilling og … Fortsett å lese «Treningskamp: Vålerenga – Asker, idag kl 12:30 i Vallhall»

Så står årets første kamp for døra. Vålerenga tar imot Asker til dyst i Vallhall kl 12:30 i dag.

Vålerenga skal spille 2 forskjellige lagoppstillinger og 2 forskjellige formasjoner i dag. Med unntak at Sandrakumar så ser det ut som at det er planlagt å bytte hele laget i pausen.

Dette er forventet lagoppstilling og formasjon slik det er presentert på klubbens sider:

Vålerengas lag i 1. omgang (4-2-1-3):

Marcus Sandberg – Robert Lundstrøm, Markus Nakkim, Ivan Näsberg, Madhusan Sandrakumar – Christian Grindheim, Felix Horn Myhre – Ghayas Zahid – Daniel Fredheim Holm, Mohammed Abdellaoue, Simen Juklerød.

Vålerengas lag i 2. omgang (4-3-3):

Aslak Falch – Madhusan Sandrakumar, Jonatan Tollås Nation, Kristoffer Hay, Christian Borchgrevink – Rino Falk Larsen, Herman Stengel, Niklas Castro – Aron Dønnum, Henrik Kjelsrud Johansen, Magnus Retsius Grødem.

Kampen ser du enten i Vallhall eller i vinduet under.

Legg igjen en kommentar