Dagboka torsdag 12. januar 2017

Puck og ball…det er det livet egentlig handler om. Dagboka er servert. Puck Etter å ha tapt de fem siste kampene reiser Iskrigerne på tokt til Østfold. Det forventes at Sparta taper på egen is og at gutta tar med seg alle tre poengene tilbake til Oslo. Vi tipper en grei 3-1 seier til oss hvor målscorere er … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 12. januar 2017»

Puck og ball…det er det livet egentlig handler om. Dagboka er servert.

Puck
Etter å ha tapt de fem siste kampene reiser Iskrigerne på tokt til Østfold. Det forventes at Sparta taper på egen is og at gutta tar med seg alle tre poengene tilbake til Oslo. Vi tipper en grei 3-1 seier til oss hvor målscorere er Tobias «Tobbe» Lindstrøm, Martin Laumann «Tarzan Lanzoni» Ylven og Brede «Cpt Speedo» Csiszar. Ja vi veit…Brede putter sjeldent, men nå er det på tide at han setter inn en fra blå. Tar du ikke turen til Sarpsborg, så ser du matchen på Sumo.

U20 gutta spilte sin siste kamp i Jordal i går. Det endte med et surt tap. 5-4 tapte gutta etter at Frisk Asker satte inn en goal drøye ett minutt før slutt.

Det er ikke bare gutta som spiller hockey. Damelaget til Vålerenga har 3 spillere på U-18 landslaget som spiller VM i Ungarn om dagen. Jentene som representerer Vålerenga og Norge er; Thea Jørgensen, Nora Christoffersen og Hanna Olsen. Etter å ha slått både Tyskland og Frankrike røyk Norge på et tap for Østerrike. I kveld møter jentene vertsnasjonen Ungarn.

Ball
I morra spille A-laget sin første treningskamp for sesongen. Motstander er Asker som har gått høyt ut og proklamert at i år så skal det satses skikkelig. Avspark er kl 12.30. Har du opparbeidet deg fleksitid så er det lov å avspasere – Det er jo tross alt fredag!

Ellers så nevner vi at keepertalentet Adrian Jonuzi «Mølla» Møller er i Daaaal’n på prøvespill for T komma U komma I komma L. Det er sjeldent T komma U komma I komma L aktivt leiter etter nye spillere utenfor Tromsø. Men når 78 år gamle (minst) Eirik Sørensen plutselig hengte opp hanskene etter 253 kamper oppdaga nok TUIL at å finne gode keepere nordpå ikke er lett. Møller sto fra nyttår fritt til å finne en ny klubb å spille for. Nå får tiden vise om han ender opp i Daaaal’n eller ikke.

Vålerenga i dag
Vi ser hockey og venter på lanseringa av Fantasy Premier League kommer med en versjon for den norske eliteserien. Det blir nice!

 

 

Legg igjen en kommentar