Dagboka tirsdag 10. januar 2017

Været tilsier at vi er mer i slutten av høsten enn i midten av januar. Vi er heldigvis ikke helt der. Vålerenga fotball er i oppkjøringa, mens Vålerenga hockey er i slutten av sin ligasesong.  Vi ser framover mot treningskamper og sluttspill i dagens dagbok. Aftenposten har tatt seg bryet med å ta turen opp … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. januar 2017»

Været tilsier at vi er mer i slutten av høsten enn i midten av januar. Vi er heldigvis ikke helt der. Vålerenga fotball er i oppkjøringa, mens Vålerenga hockey er i slutten av sin ligasesong.  Vi ser framover mot treningskamper og sluttspill i dagens dagbok.

Aftenposten har tatt seg bryet med å ta turen opp til Valle og den nye stadion som bygges der. Det er liksom blitt en fast greie for mediene det nå. En tur opp til Valle, se på stadion og snakke litt med enten Kjetil Rekdal eller Ronny Deila.

Vi klager ikke. Det er godt at mediene har lyst til å ta turen bort for å se hvordan det går. Artiklene som kommer er positivt lada og framtida kan faktisk virke lys. Den er ikke helt mørke Raybans ennå, men det kommer seg.

Artikkelen i Aftenposten er egentlig lite nytt under solen, men den er fortsatt interessant. Spesielt nevner den at Vålerenga må stabilisere seg, og det som toppklubb. Dagboka kan ikke gjøre annet enn å nikke frenetisk enig.

Deila snakker også om kulturen i Vålerenga:

– Vi skal være en klubb med gode verdier og tydelige verdier, som skal passe inn i Vålerenga. Jeg synes det er en myte at kulturen her er så mye annerledes enn andre steder. Men det er sjel her, det er veldig bra. Vi skal være jordnære og åpne. Og på banen skal vi være attraktive å se på.

Dagboka er enig her også. Den kulturen som var i Vålerenga var unik, men etter flere runder med dårlige resultater, kutt og ustabilitet så kan det virke som om noe har forsvinni. Sjela, som Deila påpeker, er her fortsatt – men kulturen har endra seg. Sånn er det kanskje i fotballen. Sånn er det kanskje overalt. Kultur er uansett ikke noe stabilt. Det er noe dynamisk som endrer seg i takt med tida og personene som er rundt.

Vålerenga må, og har tatt, gigantiske steg mot å bli en professjonell klubb fra ende til annen. I maten. I treninga. I administrasjonen. Og sånn må det nok også være, så kan heller vi supporterne stå for rølpet, oppvigleriet og useriøsiteten.

Treningskampsesongen

På fredag er det første treningskamp. Asker er på motsatt banehalvdel. Den går 12:30 og finner sted i Vallhall. Om den streames av KWR er fortsatt usikkert, men vi skal gi beskjed om det skjer.

Husk at alle sesongkortinnehavere også får gratis adgang til treningskampene. For dere andre så koster det vel en drøy 50-lapp (eller hundrings).

Om du ikke har sesongkort ennå så kan du jo bare stikke innom her og kjøpe det. Gjør det da vel!

Jordal er død, lenge leve Jordal Furuset forum!

Det er vanskelig å ikke komme unna Jordal. Helgas seanse var stor. På tross av tap så var det et mektig skue for de som var der. Nå er det ikke Jordal som er hjemmebane, men Furuset Forum.

Hvordan dette blir veit vi ikke ennå. Første mulighet for å sjekke ut dette blir 28. januar. Da går 37. kamp for Vålerengas del av stabelen. Dette blir spennende!

 

Legg igjen en kommentar