Dagboka mandag 09. januar 2017

Mandag morra. Fortsatt litt bakfull etter gravøl for Jordal Amfi på lørdag. Det var trist, men det var litt fint også. Eller veldig fint! Bare sjekk bildet til Dagboka i dag, tatt av Kasper Wikestad med tårer nedover kinna og klump i halsen. Han var ikke aleine om å ha det lørdag kveld. Vi oppsummerer … Fortsett å lese «Dagboka mandag 09. januar 2017»

Mandag morra. Fortsatt litt bakfull etter gravøl for Jordal Amfi på lørdag. Det var trist, men det var litt fint også. Eller veldig fint! Bare sjekk bildet til Dagboka i dag, tatt av Kasper Wikestad med tårer nedover kinna og klump i halsen. Han var ikke aleine om å ha det lørdag kveld. Vi oppsummerer Jordals siste dager i dagboka i dag.

Håkki
Det var fest og gravøl på Jordal på lørdag. Det skal jeg faktisk ikke skrive noe om her i dag. Fordi de orda er allerede skrevet av en annen i redaksjonen i kampreferatet vårt. Det er så godt skrivi at Wikestad sannsynligvis begynner å grine igjen når han leser det, og derfor synes jeg du skal lese det igjen også!

Jeg kan heller skrive litt om hva som skjedde på Jordals nest siste kampdag på torsdag:

Gamle helter som spiste bøtter med snøskoffe entra isen en siste gang for å pryle ulvehaterne som de siste dagene har vært et eksotisk innslag utenfor Stortinget.

Det gikk som det måtte gå. De cruisa inn til nok en seier etter en leken 4-2 seier over Storhamar Dragons anno 1995-2005. Måla ble scora av Petter Thoresen, Roy Einar Johansen og Marius Rath x2.

Straffa til mannen som var sponsa av Tibnor Spesialstål var av den lekne sorten: «Si oh ah Marius Rath, si oh ah Marius Rath!»

Etter at årgangsvinen hadde levert var det klart for dagens iskrigere. De fikk dagens versjon av Storhamar Dragons å bryne seg på. Dessverre ble det tap. Også her med sifrene 4 mot 2. Det starta bra med en gåll av Oslo bys egen Tarzan Lanzoni før Storhamar sakte men sikkert tok over. At det florerte med personlige feil i egen sone gjorde ikke jobben vanskligere for’em.

Sagaen om Nye Jordal Amfi

Så blei det ei ordning til slutt. Vi skal flytte inn på Furuset Forum i 1 1/2 år. Og til dere som kritiserer at kommunen skal spytte penger inn i en privat hall: VPN mener altså at det er vesensforskjell på privat som i et idrettslag sitt eie og privat som i feks. Spetalen sitt eie. Selv om prosessen har stått til stryk, så er foreløpig enden på visa god!

Foppal
Som du kanskje allerede vet, men som vi ikke nevnte i dagboka på torsdag (for da var det ikke kjent ennå) så har Ronny Deila signert en ny spiller. Det er Felix Horn Myhre som er funnet god nok. Han er 17 år, har klasket ball på Ullern frem til nå og er en defensiv midtbanespiller.

Klubben har gjort et intervju med ham og det finner du her.

«Penger på bok, penger på bok, penger penger penger på bok!»

Fotballen har fått ny generalsponsor for de 4 neste åra, og det overrasker vel ingen at det er DNB. De skal visstnok ikke være interessert i å kjøpe stadionnavnet, så da slapp vi i hvertfall «Vipps Stadion». Vi håper at denna avtalen er bedre enn den forrige, da det umiddelbare potensialet i klubben nå er større, etter vår mening. Vi stoler på Espeseth! Mer om saken i Dagsavisen.

Vål’enga i dag

Jeg trenger to paracet, en smultring, og en kopp kaffe, NÅ!

Legg igjen en kommentar