Dagboka mandag 2. januar 2017

På årets første mandag får du puck, ball og jobbsjansen! Årets første Dagbok er servert. Puck Det aller aller viktigste som skjer i Vålerenga familien denne uka foregår på Jordal eller i gangene i Oslo Kommune. Hva som foregår aner vi ikke…vi tror helt seriøst at kommunen ikke aner det selv heller. Det eneste som … Fortsett å lese «Dagboka mandag 2. januar 2017»

På årets første mandag får du puck, ball og jobbsjansen! Årets første Dagbok er servert.

Puck
Det aller aller viktigste som skjer i Vålerenga familien denne uka foregår på Jordal eller i gangene i Oslo Kommune. Hva som foregår aner vi ikke…vi tror helt seriøst at kommunen ikke aner det selv heller. Det eneste som er sikkert er at hele prosessen med etablering av ny Jordal Amfi er pinlig. Den er pinlig fra kommunen og politikernes side. Det er ikke mye ære som ligger igjen i gangene nede i rådhuset om dagen. Direkte flaut er det. Flaut å se på for oss som følger med fra siden og direkte trist for både klubb og idretten.

Det er snakk om uker til Vålerenga Hockey må komme seg ut av Jordal og inn i foreløpig hall. Hvor gutta skal spille aner vi ikke. Klubben aner det ikke og kommunen har null kontroll og aner ikke en dritt sjæl ser det ut som. VPN er i sinnahjørnet. Fredagens Dagbok er i så måte like aktuell i dag som det den var på fredag. Den leser du her.

Det er mulig det skal være et møte mellom klubb og kommune i dag…men sikre på dette er vi ikke. Vi er egentlig ganske forbanna og overraska over den  dårlig skjulte inkompetansen denne saken har vist oss at kommunen innehar. Vi finner det i grunnen ganske så skremmende. Såpass skremmende at vi må ta oss en kopp urte-te for å roe blodtrykket. Det kommer nok en VPN spesial i løpet av kvelden.

Ball
Vålerenga Fotball går inn i det nye året med et smell…med positivt fortegn! Allerede før det første stjerneskuddet var påfyrt hadde klubben solgt like mange sesongkort som det de solgte til hele fjorårssesongen. Så langt har 2097 personer kjøpt sesongkort, og Leder for privatmarkedet i Vålerenga Fotball AS, Morten Nydal er positiv: Alle tribunekonseptene selger godt. Les mer om de ulike tribunekonseptene og kjøp sesongkort her. Første sesong på egen stadion vil du virkelig ikke gå glipp av! 2017-sesongen blir knall!!

Årets spiller 2016 er kåret. Det ble Rasmus Lindkvist som, med i underkant av 41 % av stemmene, kan smykke seg med tittelen: Årets Vålerenga-spiller 2016. Lindkvist spilte 30 kamper i fjorårets sesong, og han har scora tre ganger. Vi gratulerer.

Jobbsjansen
Er du mellom 17 og 25 år, engasjert og positiv, men uten skoleplass eller jobb? Har du lyst til å gjøre noe med det? I så fall kan det være deg Jobbsjansen og Vålerenga Fotball Samfunn søker.

Jobbsjansen har oppstart tirsdag 14. februar 2017, og dette vil gi en unik mulighet til å få arbeidstrening i klubben og hos en av våre samarbeidspartnere. Gjennom Jobbsjansen får du muligheten til å skaffe deg gode referanser, bedre CV og en god arbeidserfaring hos en av Vålerenga Fotballs samarbeidspartnere 3-4 dager i uken. I tillegg vil du jobbe med aktivisering av barn og ungdom i Vålerenga Fotball.

Er dette noe som passer for deg eller noen du kjenner? Sjekk ut mer info og søknadskjema her.

Vålerenga i dag
Vi henter fram pisken. Den fortjener å få svingt seg.

Legg igjen en kommentar