Dagboka onsdag 14. desember 2016

Generelt sett stille Vålerenga-land før jul. Noe må dog nevnes – og det gjør vi i dagens dagbok. Jula nærmer seg og det er egentlig ganske stille i Vålerenga-land. Skjønt, helt stille er det ikke. Som vi har nevnt så begynner Ronny Deila å fikse på støtteapparatet sitt. Inn har Amund Skiri kommet. Han har … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. desember 2016»

Generelt sett stille Vålerenga-land før jul. Noe må dog nevnes – og det gjør vi i dagens dagbok.

Jula nærmer seg og det er egentlig ganske stille i Vålerenga-land. Skjønt, helt stille er det ikke. Som vi har nevnt så begynner Ronny Deila å fikse på støtteapparatet sitt.

Amund Skiri er tilbake i klubben (foto: Vålerenga fotball)
Amund Skiri er tilbake i klubben (Foto: Vålerenga fotball)

Inn har Amund Skiri kommet. Han har erfaring fra Herd (og TV sammen med dos Santos) og skal nå tre inn i rollen som assistenten til Deila. Den rollen deler han med Morten Tandberg. Vi syns det er bra Tandberg fortsetter, og gleder oss til å se Skiri på feltet en gang tidlig i januar. For det er da første trening er.

Stadion vokser og vokser

På vei til jobb tok dagens dagbokist 23-bussen forbi Valle. Der det tidligere var iskaldt og goldt, en parkeringsplass/velodrom uten sjel, så reiser det nå seg et varmt hjem der Vålerengas spill gir sjelefred til alle som er glad i de kongeblå.

Stadion ser fantastisk ut. Rett og slett. Og torsdag 22. desember har du muligheten til å ta supportertribunen i nærmere øyensyn. Vi sakser fra klubbens nettsider:

Dette skjer i lunsjpausen på byggeplassen mellom klokka 11 og 12. Oppmøte er på parkeringsplassen utenfor Vallhall senest klokka 11, og derfra vil man gå samlet inn. Parkeringsplassen kan benyttes mot parkering.

Så da veit vi hva vi skal gjøre. La julestri være julestri og besøk heller vårt nye hjem. Kom la oss laga show!

Ny Vålerenga-musikk

Bandet Islandsgate har endelig sluppet skiva si. Dette er musikk som varmer Vålerenga-sjela og vi vil komme tilbake til en litt større anmeldelse (håper vi).

Vi har rett og slett lenka til hele skiva, så det er ingen unnskyldning. Bare press play on tape!

Men nye spillere da!?!??

Forumet har en egen tråd som heter «Ønsketråd/rykter for vintervinduet 2016/17«. Her diskuteres overgangsrykter og ønsker for neste års spillertropp.

Noe av det som tas opp er at Vålerenga ikke har henta noen som helst ennå. Skandale! Nå kommer vi ikke til å hente noen før i mars.

VPNs redaksjon tror ikke det er tilfelle. Det er seks-syv uker sesongoppkjøring og vi tror det dukker opp nye ansikter i løpet av januar. Vålerenga må treffe med spillere på første forsøk. Klubben har rett og slett ikke råd til å bomme. Derfor er det bedre at Deila og Rekdal bruker litt tid sammen på å finne de riktige typene enn at vi henter inn en ny Isaac Boakye eller Joseph Baffo.

Vålerenga i dag

Vi venter på at supportertribunen åpner, også forbereder vi morgendagens sjappe-tur. For du har vel ikke glemt at Sander Berge og Herman Stengel kommer i Sjappa i morra for å spille litt FIFA, signere litt julekort og geleide deg gjennom Supertorsdag?

Da sees vi i morra da.

Legg igjen en kommentar