Dagboka tirsdag 13. desember 2016

Dagboka innrømmer det: Det skjer ikke all verden i Vålerenga-land om dagen. Ei heller på sidene våre. Vanligvis har vi dagbok fem hverdager i uka, og unntaksvis i helga, men nå i det siste har vi ikke helt levert varene. VPN er den første til å beklage. Trøsten får være at det er ikke sykt … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. desember 2016»

Dagboka innrømmer det: Det skjer ikke all verden i Vålerenga-land om dagen. Ei heller på sidene våre.

Vanligvis har vi dagbok fem hverdager i uka, og unntaksvis i helga, men nå i det siste har vi ikke helt levert varene. VPN er den første til å beklage. Trøsten får være at det er ikke sykt mye info å glippe på – selv om det nå er klart at Amund Skiri hentes inn som assistenttrener.

Likevel skal vi prøve å levere dagbok som tidligere, men siden fotballgutta har ferie, hockeyguttas neste kamp er 28. desember og VPN åpenbart har behov for late dager i desember, blir det som det blir.

Husk: Det kunne vært verre, vi kunne vært Lyn. 

I så måte er det interessant å registrere at Thomas Andre (navnet kler klubben) Ødegaard overtar som trener i Lyn. Laget som vant 3. divisjon det året som ingen fra 3. divisjon rykket opp, gjør et nytt forsøk neste år.

– Jeg gleder meg stort. Lyn har vært langt nede, men skal bygges opp igjen. Da må vi gå hvert steg og innse at bare hardt arbeid i alle ledd duger. Jeg har vært med på en tøff reise i Drammen fra 2006, da var ikke ting på langt nær som nå. Jeg har stor tro på det jeg har fått høre av Lyns tankegods, og på det arbeidet som allerede har startet, sier Ødegaard til lyn1896.no.

Vålerenga i dag

Det blir ikke mye Vålerenga i dag på denne dagboka. Everton – Arsenal blir kveldens underholdning, og vi følger opp med mer Premier League i morgen kveld.

Legg igjen en kommentar