Dagboka torsdag 8. desember 2016

En kort, kort dagbok har noen tanker om Vålerenga og noen tanker om andre mer eller mindre relevante saker. Den 26. hockeyrunden spilles i kveld, og vi møter Stjernen borte kl 1830. Det bør selvsagt bety full pott, men VPN tar aldri noe for gitt selv om vi veit at bøtta blir vår denne sesongen. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 8. desember 2016»

En kort, kort dagbok har noen tanker om Vålerenga og noen tanker om andre mer eller mindre relevante saker.

Den 26. hockeyrunden spilles i kveld, og vi møter Stjernen borte kl 1830. Det bør selvsagt bety full pott, men VPN tar aldri noe for gitt selv om vi veit at bøtta blir vår denne sesongen.

Fotballforbundet

Fra og med neste år skal hjemmelag i cupen bestemmes ved trekning også i fjerde runde – altså starter Fotballforbundet med dette en runde tidligere enn i år. Tidligere har reisebelastning vært avgjørende i denne runden, skriver NTB. Fair enough, og skulle vel egentlig bare mangle.

Ellers bruker vel forbundet tiden på å finne ny landslagssjef både for damene og herrene. Et såpass veldrevet bruk som NFF har helt sikkert alt på plass om ikke veldig lenge. Kolon: Humor.

Fotballnytt

Dagboka registrerer at Franck Boli (23) nå skal spille for Stabæk igjen. Han sier til klubbens egen nettside at det er godt å være «hjemme» igjen. Spissen fra Elfenbenskysten ble visstnok solgt for et tosifret antall millioner for snaue to år siden til kinesisk fotball, og VPN antar at Stabæk ikke har lagt ut millioner for å få han tilbake.

Lars Arne Nilsen har forlenget kontrakten med Brann til å vare ut sesongen 2019, skriver NTB og Branns eget nettsted. Nilsen sier selvsagt at de skal bli et enda bedre lag neste år, og at de skal bygge en helt rå treningskultur. Hvis han i tillegg klarer å gjøre noe med det jevne bergensutseendet: Hei, jeg ser ut som en grevling og klarer ikke å si r, så er det gode nyheter i desember.

Vålerenga i dag

Nyte solnedgangen på Vålerenga – finnes ikke noe vakrere med solnedgangen bak Vålerenga kjerke – inntil stadion er ferdig.

 

 

 

Legg igjen en kommentar