Dagboka onsdag 7. desember 2016

Onsdag i desember er en litt røten dag sett med Vålerengaøyne. Sesongen er for lengst over og det er ikke kamper i GET-ligaen på lillelørdag. Vålerengaspillere på landsen Damelandslaget i hockey skal spille OL-kvalik 16.- 18. desember i Stavanger og på det laget finnes det 2 Vålerengabacker. De uttatte er Line Aakre og Anniken Olafsen. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 7. desember 2016»

Onsdag i desember er en litt røten dag sett med Vålerengaøyne. Sesongen er for lengst over og det er ikke kamper i GET-ligaen på lillelørdag.

Vålerengaspillere på landsen
Damelandslaget i hockey skal spille OL-kvalik 16.- 18. desember i Stavanger og på det laget finnes det 2 Vålerengabacker. De uttatte er Line Aakre og Anniken Olafsen. Mer om OL-kvalikken finner du på forbundets sider.

Det ble landslagsplass på 2 spillere til U-20 laget også. Marius Johanson og Tom Andrè Christensen skal representere landet i U-20 VM i Bremerhaven, byen som er mest kjent for å ha en samlastterminal og fiskemarked som norsk laksenæring er hyppig innom. Mer om alt annet enn laks kan du lese HER.

Wørd on the strit
Det ryktes om at det foreløpige serieoppstettet for eliteserien er klart 19. desember. Selv om det ikke tar med alt pjallet med tv-kamper så kan man jo titte litt i luka den 19. og se om det er noen spennende kamper som står på tapeten i f.eks. Leikegrinda fom september.

Wørd on the nett
Klubben melder at vår fremmedlegionær Ivan Näsberg returnerer til Vålerenga etter en sesong i Varberg. Varberg ligger i nest øverste divisjonen i Sverige. Näsberg fikk 30 kamper i år og fikk en pinne. Den gållen kan du se her i en kamp der Varberg valser over Assyriska:

 

Vålerenga idag
Kl 18:30 i dag møter Vålerenga Lørenskog til dyst i U-14 Avd. A.

Ellers meldes det om at Slaktern og Jarning skal aksle Jar 2 drakta i dag for å schpelle mot Skien Ishockeyklubb. Dette i 3. div Avd. Øst. Om Kukkens Far stiller er mer omdiskutert. Ryktene skal ha det til at han har rulla inn proffloffen og heretter bare schpeller på hjemmebane.

Legg igjen en kommentar