Dagboka tirsdag 6. desember 2016

På en helt vanlig tirsdag i desember varter vi opp med julekalenderorama, dronevideorama, og oppfordrer til hockeyorama på Jordal til helga. Sesongkort Har du ikke kjøpt sesongkort ennå? Herlighet, du har jo hatt ei uke på deg nå! Det blir første sesong på egen stadion! Sesongen vil foregå som dette: Vorspiel på Ullevål, fest på … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. desember 2016»

På en helt vanlig tirsdag i desember varter vi opp med julekalenderorama, dronevideorama, og oppfordrer til hockeyorama på Jordal til helga.

Sesongkort

Har du ikke kjøpt sesongkort ennå? Herlighet, du har jo hatt ei uke på deg nå! Det blir første sesong på egen stadion! Sesongen vil foregå som dette: Vorspiel på Ullevål, fest på Valle, og så nachspiel på Vertshuset når Kongepokalen er henta hjem i adventstida 2017 en gang. Har du ikke helt forstått alvoret, så ta en titt på denna dronevideoen fra oss i VPN. Om ikke den gjør at du sikler etter sesongkort i julegave, så heier du på laget fra jernbanestasjonen på vei til Gardermoen.

 

Hockeyhelg

Jada, vi speller borte mot Stjernen på torsdag, men det er Jordal som er stjernen i de siste kampene på den ærverdige arenaen, og førstkommende helg har du TO muligheter til å få oppleve stemninga der:

Lørdag møter Iskrigerne Soilers fra Stavanger. Den kampen begynner å bli farlig nær utsolgt, så skaff billett snarest.

På søndag spiller Vålerenga hockey damer sin siste kamp på Jordal Amfi noensinne! Gratis og greier. Spiller mot Tromsø. Det er en gjeng med knallharde kvinnfolk som virkelig fortjener å spille for et massivt publikum, så DET synes jeg du skal bruke en liten del av søndagen din på!

 

Julekalenderorama

Og når du trodde det ikke var mer hockey… Så kliner hockeydelen av klubben til og åpner en ny luke i julekalenderen sin hver dag. Sjekk det ut her!

 

Fotballfolket kan selvfølgelig ikke være noe dårligere, så sjekk ut julekalenderen på de nye nettsidene til klubben her!

 

Innebandy

Herrelaget har snudd en dårlig trend med noen tap, og har i de to siste kampene klint til med to kalasseire. 23-5 mot Brummunddal og 12-4 mot Øreåsen lar seg så absolutt høre! Knallbra gutta! 16. desember venter siste kamp før juleferien, borte mot Ajer, og da skal gutta ta seg en velfortjent julefest med 3 nye poeng i bagasjen på vei hjem.

 

Enga i dag

Jeg kjøper billetter til full hockeyhelg, mens jeg stapper i meg en med leverpostei og en med sennep og sylte.

Stadiontomta 4 Desember 2016

Stadiontomta 4 Desember 2016

Posted by VPN on Sunday, December 4, 2016

Legg igjen en kommentar