Dagboka torsdag 17. november 2016

Dagens dagbok står i fotballens tegn. Unge spillere, priser og sesongkort. Det er det vi har på tapetet i dag. La oss først hylle en av våre store talenter: Sander Berge. I dag fikk han beskjed om at Nettavisen hadde valgt han ut som «Årets unge spiller». Begrunnelsen går på Berges fysikk, at han er … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 17. november 2016»

Dagens dagbok står i fotballens tegn. Unge spillere, priser og sesongkort. Det er det vi har på tapetet i dag.

La oss først hylle en av våre store talenter: Sander Berge. I dag fikk han beskjed om at Nettavisen hadde valgt han ut som «Årets unge spiller». Begrunnelsen går på Berges fysikk, at han er fotballklok og god til å styre spillet. I tillegg så er han fast på midtbanen til en av Norges største klubber. De regner for øvrig med at han forsvinner til utlandet snart…

Vi gratulerer Sander med utmerkelsen, og satser på at han ikke forsvinner så fort som det Nettavisen tror. Gratulerer!

Sesongkort i salg

I dag gikk sesongkortsalget av stabelen. De første har allerede sikra seg nytt kort. Vi snakket med noen utenfor Sjappa i dag litt før 0800. Førstemann hadde allerede stått der i en time. Folk var uansett i godt humør og gleda seg til ny sesong.

Vif-fotball.no kan fortelle om fullt kjør i Sjappa. Det er tydelig at folk gleder seg. Vi gleder oss skikelig og tipper vi sees på Granca neste sesong (etter noen kamper på Bendit).

Cupfinale i helgen

På lørdag er det cupfinale i Telenor Arena, en hall som egentlig ikke er laget for å se fotball i, selv om Stabæk tenkte på det da de fikk den bygget. Uansett så skal Vålerenga G19 spille finale der på lørdag formiddag kl. 11:00. Det er gratis inngang så det er bare å møte opp. Vålerenga-supporterne skal bruke inngang 15.

Sotahjørnet har en god gjennomgang av motstander Molde, og både vi og Sota tror på seier til Vålerenga.

Vinner unggutta den kampen er de med i kvaliken for neste års UEFA Youth League. Det betyr enda bedre matching og europacup. Og det betyr turer til Europa for supporterne.

Vålerenga i dag

Vi titter på rutetabellene og leter etter beste rute til og fra Telenor Arena.

Legg igjen en kommentar