Støtt unggutta! Det er dagens mantra i dagboka. I morgen klokken 11.00 i Telenor Arena spiller Vålerenga junior cupfinale mot Molde. Årets event er med andre ord på trappene for oss i Vålerenga. Glemt er forhåpningene om at vi kunne sende fulga ned eller at herrene skulle klare å slå Godset i kvarten. Nå er … Fortsett å lese «»

Støtt unggutta! Det er dagens mantra i dagboka.

I morgen klokken 11.00 i Telenor Arena spiller Vålerenga junior cupfinale mot Molde. Årets event er med andre ord på trappene for oss i Vålerenga.

Glemt er forhåpningene om at vi kunne sende fulga ned eller at herrene skulle klare å slå Godset i kvarten. Nå er det unggutta som gjelder. Fremtida.

For dere som tar turen så er inngang 13 holdt av til Vålerenga supportere. Inngang 15 eller 8 er for litt mer nøytale tilskuere. Det er Gratis inngang! Så det er bare å ta turen.

VPN har gjort et intervju med trener Gard Holme som du kan lese her.

Her kan du se intervju gjort av VIF TV med Henrik Udahl og Christian Borchgrevink:

Sesongkort

Årets sesongkortsalg er godt i gang og vi hører at supportertribunen fylles opp. Fortsatt har de med forkjøpsrett noen dager på seg til å sikre sin plass på vår nye supportertribune. Det selges kun 3000 sesongkort til den tribunen, og vi i VPN tørr omtrent å garantere at de vil bli solgt.

Så tar turen til Sjappa eller besøk klubbens websider og fiks det på nett.

Stadion

Apropos nye stadion så er nå supportertribunen omtrent på plass! Du kan se den til høyre i VPN sitt live webcam som sender døgnet rundt fra stadionbygginga.

stadion 18.11

Legg igjen en kommentar