Dagboka tirsdag 15. november 2016

Hockeygutta drar til Hamar i dag i noe som kan bli en virkelig match. Lørdag er det NM-finale for juniorene. Ellers er det for det meste Høgmo det går i, og dagboka ser nærmere på Teddy Moens utspill: Høgmo må vernes. Førstkommende lørdag kl 11 i Telenor Arena spiller juniorgutta for NM-gull mot Molde. Du … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 15. november 2016»

Hockeygutta drar til Hamar i dag i noe som kan bli en virkelig match. Lørdag er det NM-finale for juniorene. Ellers er det for det meste Høgmo det går i, og dagboka ser nærmere på Teddy Moens utspill: Høgmo må vernes.

Førstkommende lørdag kl 11 i Telenor Arena spiller juniorgutta for NM-gull mot Molde. Du bør være der. Vi må tilbake til 1968 for å finne forrige juniormester fra Vålerenga. Det ble tapt finale i 2007 for Start. Molde har vunnet seks ganger, senest i 2000. Rosenborg vant i fjor.

I helgen slo juniorgutta Malmø 3-1 samtidig som det ble 0-2-tap mot Midtjylland. At vi har en gyllen juniorårgang er sikkert, men klarer de overgangen til senior?

Lagoppstillingene

For å mimre, og fundere over hvem som egentlig klarte steget inn i voksenfotballen, og hvem som ikke gjorde det, legger vi her inn lagoppstillingene fra finalen i 2007 (som ble spilt på Sør-Arena):

Start (4-3-3): Samuel Dircher – Henrik Ommundsen, Espen Knudsen, Avni Pepa, Rolf Daniel Vikstøl – Jan Jenssen, Vidar Vikstøl, Christer Kleiven – Morten Benestad, Aram Kahlili, Espen Børufsen.
VIF (4-4-2): Frode Larsen, – Amin Nouri, Morten Lie, Mathias Samuelsen, Kent Brekke Jensen – Adnan Haidar, Fredrik Carlsen, Hermeet Singh, Kristian Brix – Glenn Roberts, Dennis Obeng.

Håndballtrener

Drømmer du om å være håndballtrener? I så fall kan kanskje Vålerenga hjelpe deg. Kontakt klubben hvis du er keen på å trene et jenter 14-lag. I og med at vi nå skriver november og sesongen antagelig startet i september, vil dagboka tro at behovet er rimelig stort.

Høgmo og Moen

VG hadde i går et intervju med leder i Norsk Fotballtrenerforening, Teddy Moen, som har som jobb å verne fotballtrenere.

– Per-Mathias er et menneske og en ansatt, og hensynet til Per-Mathias må ivaretas. Vi ønsker å sende ut et signal til folk at vi ikke må glemme dette opp i alt som nå skjer. Fotballtreneren skal også ha vern. Noen må bry seg om landslagssjefen også. Dette må faktisk være legitimt, sier han om situasjonen Høgmo nå befinner seg i.

Dagboka er også enig i at Høgmo er et menneske og en ansatt, og selvsagt må noen bry seg om landslagssjefen. Men betyr det at det er feil å mene at han ikke duger i jobben, at han ikke er riktig mann til å lede landslaget og han gjør lurt i å innse dette selv?

– Når man hører at folk internt har gitt opp, og folket har vent han ryggen, så finnes det ingen måte han kan overleve denne evalueringen på, sier TV2s Alsaker i intervju med egen kanal.

– Da VM-håpet fremdeles levde etter sjokktapet for Aserbajdsjan fordi andre resultater gikk med oss, så måtte NFF handlet før Tsjekkia-kampen. Der burde spørsmålet bli stilt. Har vi tro på at dette kan snu? Hvis svaret var nei, måtte man finne andre løsninger før man møtte Tsjekkia, sier Alsaker.

Kjent problemstilling

Vi kjenner problemstillingen fra Vålerenga, senest i år. Hvor mye kjeft og kritikk bør en fotballtrener tåle av sine egne tilhengere, enten vi heier på Norge eller Vålerenga? Høgmo tjeneer fire millioner kroner i året, Rekdal tjente antagelig en del mindre, men er alt greit? Vi kjører en liten poll.

[poll id=»28″]

Vålerenga i dag

Storhamar – Vålerenga vises på TV2 Zebra kl 19 i kveld. Kl 19 i kveld spiller også Norge mot Serbia i toeromspillet, og kampen vises på Eurosport Norge. Det er ikke utenkelig at Ghayas Zahid spiller i Drammen.

 

 

Legg igjen en kommentar