Dagboka onsdag 16. november 2016

Surt hockeytap i går, en fotballspiller som forsvinner og informasjon om sesongkort til neste års Tippeliga. Det er dagens dagbok. La oss starte med vinteridretten. Vålerenga hockey tok turen til Hamar for spille i fjøset der. Kampen begynte bra, men endte til slutt med tap i sudden. Derfor ble det bare ett poeng med tilbake … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. november 2016»

Surt hockeytap i går, en fotballspiller som forsvinner og informasjon om sesongkort til neste års Tippeliga. Det er dagens dagbok.

La oss starte med vinteridretten. Vålerenga hockey tok turen til Hamar for spille i fjøset der. Kampen begynte bra, men endte til slutt med tap i sudden. Derfor ble det bare ett poeng med tilbake til Oslo.

Sesongen i det hele tatt har vært en stor overraskelse. Vålerenga ligger på 4. plass, á poeng med Lørenskog og Lillehammer. De har riktignok spilt en kamp mindre enn Vålerenga, men det endrer ikke det at hockeylaget har gjort sakene sine godt.

Spillere som kommer og spillere som går

Fotballaget er inne i den perioden som på engelsk kalles «silly season» – tøysesesongen – sesongen mellom sesonger. Nå skal stallen bygges før neste sesong. Det betyr at noen må gå ut, og andre kommer forhåpentligvis inn.

Elias Mar Omarsson og Alexander Mathisen jubler for scoring mot LSK.
Elias Mar Omarsson og Alexander Mathisen jubler for scoring mot LSK.

Det er allerede klart at Simon Larsen og Kjetil Wæhler forsvinner, og nå er det enda en som ikke blir med videre. Elias Már Omarsson har tilbragt høsten i Sverige – et opphold som nå forlenges ut 2020. IFK Göteborg hadde en kjøpsopsjon som de valgte å innløse. Akkurat hvor stor den var veit vi ikke, men det sies at den var på rundt 1.500.000 kroner. Vi satser på at det er i norske kroner og ikke lokal valuta.

Hyggelig at du var her, Elias – lykke til videre!

Sesongkortsalget er (snart) igang!

I morgen starter sesongkortsalget for neste års Tippeliga-sesong. Vi skal tilbringe tid på to forskjellige stadioner; Ullevaal og Vålerenga stadion. Vi flytter fra Vestbredden og Gaza til det vi internt i redaksjonen har døpt Granca. Den peker jo tross alt mot syden.

De som hadde sesongkort i år kan fornye sitt fra i morgen av. I den anledning skal det være sendt ut epost til sesongkortholdere, men det er noen som ikke har fått. Vi fikk en epost fra klubben om å dele litt informasjon, så da legger vi den ut her:

Tirsdag sendte Vålerenga ut en e-post til alle som hadde sesongkort i 2016 (ikke frikort). De har fått flere av disse i retur på grunn av feil e-postadresse registrert i deres database. Dersom du hadde sesongkort i fjor, men ikke har mottatt noe fra klubben, send en e-post til medlem@vif.no hvor du oppgir navnet og telefonnummeret ditt. Da vil de sjekke deg manuelt opp mot sine registre og sende deg e-posten din på nytt. Husk at salget for årets sesongkortinnehavere starter torsdag klokka 10!

Du kan lese mer om dette her.

Vålerenga i dag

I tillegg til å glede oss over nytt sesongkort så drar vi til Sjappa for å fornye medlemskapet vårt. Det kan du lese om på Klanens nettsider. Ja, også er det sportsquiz på Bohemen selvfølgelig.

Legg igjen en kommentar