Dagboka fredag 4. november

Denne fredagen står i fotballens tegn. Noen legger opp, noen havner på landslaget og noen kjøper sesongkort. Den siste er forhåpentligvis deg. Vi er ikke engang ferdig med Tippeligaen før nyhetene om sesongkort kommer. Salget starter allerede 17. november og kortet gjelder både på Ullevaal stadion og vårt nye hjem. Salget foregår i tre faser. … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. november»

Denne fredagen står i fotballens tegn. Noen legger opp, noen havner på landslaget og noen kjøper sesongkort. Den siste er forhåpentligvis deg.

Vi er ikke engang ferdig med Tippeligaen før nyhetene om sesongkort kommer. Salget starter allerede 17. november og kortet gjelder både på Ullevaal stadion og vårt nye hjem.

Salget foregår i tre faser. I første omgang (17.11.) kan alle de som hadde sesongkort for 2016-sesongen fornye dette. Dette kan fornyes både via epost og i Sjappa. Uka etter, torsdag 24.11., er det forkjøpsrett for alle som er medlem av Vålerenga Fotball Elite eller i Klanen. Dette kan kun kjøpes i Sjappa. Siste fase starter torsdag 1. desember og åpner salget for alle.

Så da veit du når du kan fornye kortet ditt eller kjøpe om du ikke har fra før av.

«Hvor er plassen min?» tenker du kanskje nå. Vålerenga har endelig klart å legge til rette for forskjellige tribuneslitere. Det betyr at uansett hvilken type supporter du er så kan du finne den plassen som er perfekt for akkurat deg.

I all hovedsak er det fire store hovedkonsepter: Supportertribunen, Patriot, Vålerenga Premium og Familietribunen.

Vålerenga fotball forteller litt om dem på sine sider og mer informasjon følger. I all hovedsak så kan vi si at Supportertribunen blir samlet i Bendit på Ullevaal og på den såkalte «kortside sør» på Vålerenga stadion. Patriotene havner på Oddsen på Ullevaal stadion og langside Øst på ny stadion. Her finner vi også Familietribunen. Vålerenga Premium er et nytt VIP-konsept som gjelder for alle. Denne tribunen blir Langside vest på Vålerenga stadion og Telenor-tribunen på Ullevaal.

Salkart - Vålerenga stadion (den nye)
Salkart – Vålerenga stadion (den nye)

«Men hva med prisene?» lurer du nok på. Det kommer selvfølgelig an på hvilken tribunen du ønsker å plassere deg på.

Dyptpløyende informasjon finner du igjen på Vålerenga fotballs nettsider, men det viktigste i første omgang er nok supportertribunen. Er du over 25 år koster det 2.300 kroner (2.050 kr om du er medlem av klubb eller klan). Har du fortsatt ikke fylt 25 er prisen 1.800 kroner (1.550 kr hvis medlem) Dette er for stående og syngende supportere. Om du husker felt 228 eller hvordan Gamle Konge engang var på Ullevaal så er dette malen.

Salkart Ullevaal stadion (den gamle)
Salkart Ullevaal stadion (den gamle)

Patriotene skal også nevnes. Her betaler voksne (18+) 3.490 kr (3.240 kr hvis medlem) for sesongkortet. Honnørkortet koster 2.190 kr (1.940 kr hvis medlem) og endelig så får vi studentpriser. 2.190 kr betaler disse (1.940 kr hvis medlem*). For barn (4-17 år) koster det 2.190 kr (1.940 kr hvis medlem).

Den store overraskelsen er dog prisen på familietribunen. Voksne (18+) betaler 2.790 kr, honnør 1.890 kr og det samme gjør studenter. Men har du barn, eller er du 17 år eller yngre, så betaler du bare 500 spenn. Fem hundre spenn. Det er mindre enn en Fred Perry-piquet.

Da skulle vi vel være dekka. Husk at all info finnes på klubbens nettsider.

Vålerenga-spillere på landslagene

Det er en rekke Vålerenga-spillere på diverse landslag. Det er dog ingen på Norge A, men det er kanskje like greit. Leif Gunnar Smerud har funnet plass til Ghayas Zahid i U21-troppen som skal møte Serbia i EM-playoff. I tillegg har han plukket ut Markus Nakkim og Vajebah Sakor (vi går bare ut i fra at han er med i Vålerenga-stallen neste år) til å delta i det helt nye U21-landslaget. Er det mange U21-lag? Er du forvirra? Det er vi også.

Hvem legger opp?

Kjetil Wæhler legger opp. Det samme gjør Vålerenga damers Camilla Christensen. Førstnevnte er hauggammal (i fotballsammenheng), mens sistnevnte bare er 25 år. Hun har, i følge Sotahjørnet, dessverre tilbragt mer tid på gymmen enn på banen på grunn av en hofteskade og har funnet ut at skoa må legges på hylla

Vålerenga i dag

Det er allmennquiz på Bohemen også nevner vi at det fortsatt er plasser til årets siste bortekamp. Se mer på klanen.no.

Legg igjen en kommentar