Dagboka mandag 7.november 2016

Tippeligaen 2016 er ferdigspilt. Det betyr at fra og med i dag så erre puck som gjelder. Men først skal mandagen overleves. Dagboka er servert! Ball Vi vant i Stavanger (noe som egentlig bare skulle mangle). Fint å få takket evigunge Kjetil Wæhler av på en skikkelig måte. Noe annet hadde vært uhørt. Sa kampen … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7.november 2016»

Tippeligaen 2016 er ferdigspilt. Det betyr at fra og med i dag så erre puck som gjelder. Men først skal mandagen overleves. Dagboka er servert!

Ball
Vi vant i Stavanger (noe som egentlig bare skulle mangle). Fint å få takket evigunge Kjetil Wæhler av på en skikkelig måte. Noe annet hadde vært uhørt. Sa kampen i bilder, scoringene og les kampreferat på klubbens sider.

Andre som også vant (for en gangs skyld) var LSK aka klubben som lever for å drite. Med seieren over Molde klarte de å vri de klamme henda sine rundt fortsatt spill i norsk fotballs øverste divisjon. Noe som egentlig er greit. Vi mener: Den beste sesongen for nedrykk er den sesongen de feirer 100 års jubileet sitt.  Det er jo nesten litt søtt hvordan bønda tappa inn i restelaget fra fjorårets nyttårsraketter for å feire. I år er det 10 år siden vi feira bronsemedalje med et interessant lasershow. Og en kan da spørre seg hva er verst? Vålerengas interessante lasershow eller avfyring av det restelagra fyrverkeriet vi så på Åråsen i går? Egentlig er spørsmålet retorisk. Vi er alle enige om å feire en 12. plass med fyrverkeri og stjerneskudd er flere hakk verre enn å feire en 3.plass med lasershow. Men igjen…det er vel ikke så mye å feire borte i den stasjonsbygda så vi har dem unnskyldt.

Og når vi snakker om nedrykk så kan vi gratulere ligaens to aller kjedeligste lag med direkte nedrykk. Start og Glimt: Gratulerer. Å lese Avisa Nordland framover blir en sann glede. Vi minner om at Fauske Sprint har blitt mye bedre etter at de fikk ny innendørs fotballhall. Vi antyder ingenting…vi bare nevner det!

Tippeligaen er uansett historie  og vi sier: Hei hei…Eliteserien 2017! I den forbindelse vil denne Dagboka skryte litt av NFF. Jepp…du leste riktig. NFF tar nemlig ansvar der TV2 går til grunne. De solgte TV-rettighetene til Eliteserien til Discovery. Vi mistenker at det salget utelukkende er på grunn av Ivar Hoff. Snakker man først om såkalte pinlige ekspertkommentatorer, er Ivar Hoff det navnet som først ruller over tunga. At NFF måtte gripe inn da TV2 selv ikke evnet, er direkte flaut for TV2 men desto mer prisverdig av NFF. Æres de som æres bør.

Vålerengas damelag spilte borte mot Urædd i sesongens siste kamp. Damene vant fortjent og enkelt 3-0 og sendte med det Uredd rett ut av Toppserien. Damene endte på 9.plass. Neste år damer….da går vi hele veien! Les kampreferat på klubbens sider.

Amerikansk ball
Lørdag spilte Vålerenga Trolls U19 NM-finale mot Nidaros Domers. Gutta vant 60-14! Dermed har vi en gjeng rykende ferske norgesmestre i Vålerenga familien! Gratulerer så mye. Dette er stor stor stas!!

Puck
Endelig er det hockey igjen! Tirsdag kommer Stjernen til Jordal for å få fik. Dog er det ikke et «toppa» vålerengalag som møter til face-off. Greven har sju kamper igjen å sone av fjollestraffen han fikk på 8 kamper for ulykka i Kongsvinger. Både Juell og Oppøyen er ute med langtidsskader og Thomas Olsen har slått opp noe gammalt rusk. Vier skada Fischer seg i kampen mot LIK, men fingra er kryssa for at han er klar til i morra. Face-off er kl 18.30. Kjøp billett i dag om du mot formodning ikke har sesongkort. Det blir gøy. Det er god stemning på Jordal om dagen så det er moro å være på match!

Vålerenga i dag
Vi viser madamen det nyeste baringsbildet Ylven har lagt ut på Instagram slik at vi får selskap på tribuna i morra. Hun får nemlig lov til å skjerpe appetitten ved å se på biffen Ylven så lenge hun spiser hamburgeren hun har hjemme.

Legg igjen en kommentar