Dagboka torsdag 03. november 2016

Undertegnede glemte nesten dagboka i dag. Dagen blei tilbragt ved barndomshjemmet i det fagre Indre Østfold med kløyving av ved i sola. «Bonde» tenker du nå. «Jepp» sier jeg da. Jeg er en av de «unge menn og kvinner som har flytta inn i seinere år, for å gi nytt liv til en del av … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 03. november 2016»

Undertegnede glemte nesten dagboka i dag. Dagen blei tilbragt ved barndomshjemmet i det fagre Indre Østfold med kløyving av ved i sola. «Bonde» tenker du nå. «Jepp» sier jeg da. Jeg er en av de «unge menn og kvinner som har flytta inn i seinere år, for å gi nytt liv til en del av byen vår». Selv folk som bor på Kampen trenger å fyre i ovnen, og jeg har i hvert fall evnene til å sørge for den selvforsyninga sjøl, i motsetning til deg som kjøper vedsekkene på Kiwi, cityboy! Rural dagbok er servert.

Finale for G-19 på lørdag

Finalen i Telenorcupen for G19-lag spilles i Telenor Arena lørdag kl. 11:00. Våre unggutter møter Molde i finalen. Her må vi møte manns- og kvinnesterke og støtte gutta , for tidlig skal god vinnerkultur bygges, så disse gutta seinere blir ledestjerner på Vålerenga i framtida. Vi ses på Fornebu!

Sesongens siste krampetrekning for A-laget

Jeg tror det er mange som føler det sånn hver eneste november. Det er ikke så gøy med fotball når frosten biter i balla mens du ser på. Og spesielt når man ikke har noe særlig å spille for utover penga, så blir den siste kampen, mot Viking for vår del, et antiklimaks. Men herlighet, det hadde vært nydelig å avslutte sesongen med en seier, og spillerne får tenke at dette er siste mulighet til å imponere Deila før oppkjøringa til neste sesong starter i januar. Og hvem skal vi tippe er hos oss i januar? Hvilke spillere vil Deila beholde, og hvilke vil han selge? La oss leke litt med det:

For min del er det meget gledelig at det sannsynligvis jobbes med å beholde Sakor. Han viser gang på gang stort potensiale og enorm fysikk, og det hadde vært spennende å se hva Deila kan få ut av han neste sesong.

Når Kjetil Wæhler nå gir seg er det klinkende klart at ny midtstopper er førstepri når det gjelder innkjøp. Nakkim hadde noen nydelige involveringer mot kanariene i helga, og sammen med Nation kan det bli topp, men det trengs en spiller til som pusher de gutta, eller som kan gå rett inn og være sjef. I dag ble det kjent at Demidov er ferdig i Brann. Han har vært linka til oss tidligere i sesongen, men artiklene om han i dag melder at utlandet igjen kan være et alternativ for den tidligere Hønefoss-stopperen.

Omarsson har putta 5 mål på utlån i Sverige denne sesongen. Personlig håper jeg han får en sjanse i oppkjøringa i januar på linje med alle andre, for han kunne passet godt inn som innoverkant i Deilas system.

Ellers er det flere som vil ha Adam Larsen Kwarasey fra bartene. Er han så mye bedre enn Sandberg da? Han blir dyr i tillegg. Jeg er skeptisk.

Ellers håper vi selvfølgelig at vi får beholde Zahid og Berge, så de kan herje i ligaen i 2017, og så kan de heller selges i 2018 for en kvalmende sum penger.

Les en annen blogg enn VPN(innimellom)

Sjekk for eksempel ut bloggen til hockeyjentene i VIF Damer Elite. De fortjener jaggu litt mer oppmerksomhet!

Enga i dag

Vi leser litt hockeyjenteblogg mens vi tar en velfortjent øl foran en ovn fyrt opp med ved du har fiksa sjøl(Ja, den er fra i fjor! Nei, man fyrer ikke med veden man nettopp har kløyva, men lar den tørke fram til neste vinter!). Nå har du også lært noe, cityboy!

Legg igjen en kommentar